پاستای اسفناج خامه ای:
طرز تهیه پاستای اسفناج خامه ای :
این یه پاستای سریع و آسونه… اگه از طعم سس آلفردو خوشتون میاد احتمالا این پاستای سبز رو هم دوست دارید و بهش معتاد میشین! .
.
مخصوصا برای مواقعی که دلتون یه غذای وعده غذای سریع بدون گوشت و مرغ میخواد! .
.
با هر پاستایی که دوست دارین میتونین آمادهاش کنید و یادتون نره بلافاصله بعد از آماده شدن باید مصرف شه! کلا پاستا وقتی تازه و داغه خوشمزه است و وقتی سرد شه طعم و شکلش عوض میشه!
مواد لازم:
- پاستا آبکش شده ۶۰۰ گرم
- کره ۲۰ گرم یا کمی روغن زیتون
- سیر خرد شده ۱ تا ۲ حبه
- آرد ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
- اسفناج خرد شده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
- قارچ ورقهای خرد شده ۱۰۰ گرم (به دلخواه)
- خامه صبحانه یا پنیر خامهای ۲ قاشق غذاخوری
- شیر حدود ۱ لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر پارمیزان (پارمسان) به دلخواه برای سرو
در تابه مقدار کمی روغن یا کره بریزید و قارچها را تفت دهید سپس سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. آرد را روی مخلوط داخل تابه بپاشید و کمی هم بزنید تا به صورت یکنواخت در مواد پخش شود. سپس شیر را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم سس غلیظ شود. خامه یا پنیر خامهای را اضافه و در صورتیکه سس خیلی غلیظ بود مقداری دیگر شیر به آن اضافه کنید.
سس را با مقداری نمک و فلفل مزهدار کنید.
پاستای آبکش شده را به تابه اضافه و در صورت لزوم با مقداری نمک و فلفل مزه دار و خوب زیر و رو کنید تا پاستا کاملا به سس آغشته شود.
پاستا را درون ظرف سرو بکشید و روی آن کمی پنیر پارمیزان بپاشید و بلافاصله سرو کنید. .
نوش جان!
یاسمین ببری