• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیده بادمجان غذای محبوب و معروف ترکیه ای

    طرز تهیه پیده بادمجان :

    طرز تهیه پیده بادمجان

    طرز تهیه پیده بادمجان :

    پیده غذای محبوب ترکيه‌است و یه جورایی پیتزا به روش ترکیه‌ایه!
    داخل خمیر رو با هر چیزی میشه پر کرد، گوشت و پنیر و سبزیجات و تخم مرغ، اینجا یه مدل گیاهی‌اش رو داریم!
    این روش پخت نان های قایقی شکل با مخلفات تا ارمنستان و ترکمنستان هم ادامه داره…

    روش تهیه خمیر پیده :

    • آرد ۴۰۰ گرم
    • نمک ۱ قاشق چایخوری
    • مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
    • شکر ۱ قاشق چایخوری
    • روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
    • آب ولرم ۳۵۰ میلی‌لیتر معادل حدودا ۱/۲ ۱ لیوان

    آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و در ظرف گود تسبتا بزرگی بریزید و وسط آن را گود کنید.

    مایه خمیر ، شکر، روغن زیتون و آب را با هم مخلوط کنید و داخل حفره آرد بریزید و به تدریج آرد را با آن مخلوط و ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

    روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود ۳ تا ۴ ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    مواد میانی:

    • بادمجان مکعبی خرد شده ۵ عدد
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد
    • فلفل دلمه‌ای قرمز ۱/۲ عدد
    • جعفری خرد شده یک دسته کوچک
    • نعناع ریز خرد شده یک دسته کوچک
    • پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
    • سماق ۱ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • سس انار ۱ قاشق سوپخوری یا رب انار ۱/۲ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه پیده بادمجان :

    بادمجان‌ها نمک بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس زیر آب بشویید تا نمک اضافی خارج شود و آبکش کنید تا آب اضافی آن نیز برود.

    در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. بادمجان را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای، زیره، سماق، فلفل قرمز و سیاه و در صورت لزوم مقداری نمک به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سس انار، جعفری و نعناع را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    خمیر را به سه تا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و روی سطح آرد پاشی شده به صورت بیضی بار کنید.
    از دو طرف طول خمیر را به سمت داخل کمی رول کنیدتا فرم قایق به خود بگیرد و دیواره‌ای برای مواد داخلی درست شود. دو سر خمیر را به هم خوب بچسبانید.

    خمیر را داخل سینی فر قرار دهید و با مواد میانی داخل آن را پر کنید.

    فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیده‌ها را به مدت حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بپزید.

    About The Author