• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان پیازچه چینی با روش آسان در خانه

    طرز تهیه نان پیازچه:

    طرز تهیه نان پیازچه چینی

    طرز تهیه نان پیازچه چینی:

    درسته چینی‌ها این روزها زیاد ملیت محبوبی نیستن به خاطر بلایی که سرمون آوردن ، اما بعضی غذاهاشون خوشمزه است!

    مثل این نون پیازچه که با یه خمیر خیلی آسون درست میشه و در کنار ترکیب سس سویا و روغن کنجد وفلفل سرو میشه.

    مواد لازم:

    • آرد ۲ پیمانه
    • آب ولرم حدود ۱ پیمانه
    • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه
    • پیاز تفت داده شده ۳ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
    • روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه نان پیازچه چینی:

    آرد را در ظرفی بریزید و با نمک مخلوط کنید. آب را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود. اگر خمیر سفت بود مقدار دیگری آب و اگر چسبنده بود مقدار دیگری آرد اضافه کنید.

    خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خوب ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود. سپس داخل کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت استراحت دهید.

    خمیر را پس از استراحت، به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه به صورت بیضی و نازک باز کنید. روی آن کمی روغن بمالید و سپس مقداری پیازچه خرد شده و پیاز تفت داده بپاشید و خمیر را از عرض آن رول کنید.

    خمیر رول شده را مجددا به صورت پیچ حلزونی بپیچید و با کف دست یا وردنه مجددا به صورت دایره‌ باز کنید.

    در تابه مقداری روغن بریزید و خمیرها را از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند و به صورت گرم سرو کنید.

    برای تهیه دیپ
    دو تا ۳ قاشق سوپخوری سویا سس، ۲ قاشق سوپخوری سرکه برنج یا هر سرکه دیگری ، و ۱ قاشق روغن کنجد و یک حبه سیر کوچک پوره شده(به دلخواه) را با مقداری فلفل قرمز مخلوط و در کنار نان‌های پیازچه به عنوان دیپ سرو کنید.

    نوش جان

    About The Author