مزه دار کردن مرغ تنوری:
آموزش مزه دار کردن مرغ تنوری :
حمام مرینیت، روشی برای مزه دار کردن مرغ کنتاکی یا طبخ مرغ کامل در فر است!
مشکل عمده مرغهای تنوری در این است که قسمت های ضخیمتر گوشت بهخوبی مزه دار نشده و همینطور بیمزه باقی میمانند و بدترین قسمت بیمزه مرغ کنتاکی و تنوری هم که گوشت سینه است!
با این روش طعمها به خوبی داخل مرغ نفوذ و بوی زهم مرغ گرفته میشود و اینکه به راحتی میتوان متناسب با طعم مدنظر با تغییرات مواد طعم دهنده حمام مرینیت طیف وسیعی از مزه خلق کرد.
فراموش نکنید برای تهیه مرغ تنوری، مرغهای سایز کوچکتر مناسبتر هستند چون در زمانی حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم به خوبی طبخ و طلایی میشوند.
برای تهیه حمام مرینیت یک ظرف نسبتا بزرگ را تا نیمه با آب سرد پر کنید. حدود دو تا سه قاشق چایخوری نمک و ادویه جات و طعمدهندههای دلخواه را به آن اضافه کنید.
شکم مرغ را به دقت پاک و تمیز کنید. مرغ را داخل حمام مرینیت قرار دهید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.
چنانچه وقت کافی برای اجرای این حمام طعم دهنده را ندارید بهترین روش این است که تمام طعم دهندهها را با مقداری آب حدود یک لیتر روی حرارت بجوشانید تا مزهها به آب نفوذ کنند و مقدار آب به یک سوم کاهش پیدا کند. سپس آن را از پارچه تنظیف یا فیلتر کاغذی قهوه رد کنید. عصاره به دست آمده را پس از خنک شدن با سرنگ به نقاط مختلف مرغ که نفوذ طعم دهندهها در آن کمتر است مانند سینه و ران تزریق کنید.
نکات:
پ.ن. من تصمیم داشتم مرغ ایتالیایی درست کنم. برای همین برای ترکیب طعم مواد حمام مرینیت از دو شاخه رزماری، یک عدد لیموترش حلقه شده، پودر سیر، یک عدد پیاز ، پودر فلفل سیاه، برگ بو، کمی زردچوبه (فقط برای بوگیری چون ایتالیایی نیست)، یک لیوان ماالشعیر مالت (به دلخواه) و البته نمک استفاده کردم.
موفق باشید!
یاسمین ببری