• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار – دسر یلدایی خوشمزه و آسون

    طرز تهیه کاستارد گلاب :

    طرز تهیه کاستارد گلاب

    طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار :

    سلام، روزتون بخیر… امروز یه دسر براتون دارم که برای شب یلدا انتخاب خوبیه…

    مواد لازم برای کاسترد :

    • شیر ۳ پیمانه
    • شکر ۱/۳ پیمانه
    • نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپخوری
    • زرده تخم مرغ ۳ عدد
    • گلاب ۱/۳ پیمانه
    • هل سبز ۲ تا ۳ عدد
    • خامه ۱۰۰ گرم یا کره ۵۰ گرم

    مواد لازم برای سس انار:

    • آب انار ۲ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • چوب دارچین یک تکه (به دلخواه)
    • خلال پسته و دانه انار برای تزیین

    طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار:

    برای تهیه کاستارد، شیر و هل را روی حرارت ملایم بجوشانید تا گرم شود. در ظرفی شکر، نشاسته ذرت. زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. شیر داغ را تدریج به این ترکیب اضافه و همزمان با همزن دستی بزنید تا ترکیب شوند و تخم‌مرغ نبندد.

    مخلوط شیر و تخم مرغ را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس گلاب را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشد.

    خامه یا کره را را اضافه کنید و وقتی مخلوط یکدست شد از روی حرارت بردارید و دانه‌های هل را خارج کرده و کاستارد را درون ظرف سرو بریزید و اجازه دهید کاستارد به دمای محیط برسد. سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.

    در این مدت سس را آماده کنید؛ تمام مواد دا داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بجوشد و به غلظت شربت برسد. سپس از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن روی کاستاردها بریزید.

    About The Author