طرز تهیه کاستارد گلاب :
طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار :
سلام، روزتون بخیر… امروز یه دسر براتون دارم که برای شب یلدا انتخاب خوبیه…
مواد لازم برای کاسترد :
- شیر ۳ پیمانه
- شکر ۱/۳ پیمانه
- نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپخوری
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- گلاب ۱/۳ پیمانه
- هل سبز ۲ تا ۳ عدد
- خامه ۱۰۰ گرم یا کره ۵۰ گرم
مواد لازم برای سس انار:
- آب انار ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- چوب دارچین یک تکه (به دلخواه)
- خلال پسته و دانه انار برای تزیین
طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار:
برای تهیه کاستارد، شیر و هل را روی حرارت ملایم بجوشانید تا گرم شود. در ظرفی شکر، نشاسته ذرت. زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. شیر داغ را تدریج به این ترکیب اضافه و همزمان با همزن دستی بزنید تا ترکیب شوند و تخممرغ نبندد.
مخلوط شیر و تخم مرغ را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس گلاب را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشد.
خامه یا کره را را اضافه کنید و وقتی مخلوط یکدست شد از روی حرارت بردارید و دانههای هل را خارج کرده و کاستارد را درون ظرف سرو بریزید و اجازه دهید کاستارد به دمای محیط برسد. سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
در این مدت سس را آماده کنید؛ تمام مواد دا داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بجوشد و به غلظت شربت برسد. سپس از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن روی کاستاردها بریزید.