• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه فلافل مصری با روش آسان و خوشمزه در خانه

    طرز تهیه فلافل مصری :

    طرز تهیه فلافل مصری

    طرز تهیه فلافل مصری :

    همیشه فکر میکردیم فلافل فقط با نخود درست میشه، اما تو مصر باقلا رابطه محکم تری با فلافل داره!

    مصری‌ها از باقلاهای زرد رنگی که برای دمی باقلای ایرانی استفاده میکنیم، فلافل درست میکنن و فلافل مصری پر از سبزی‌های معطره!

    راستی فلافل رو هم میشه سرخ کرد و هم توی سینی فر چرب شده چید و در فر پخت تا کم روغن باشه!

    بیاین با هم امتحانش کنیم:

    مواد لازم:

    • لپه باقلای زرد (باقلای دمی باقلا) ۱ پیمانه
    • جعفری ۱/۲ پیمانه
    • گشنیز ۱/۲ پیمانه
    • پیازچه ۴ تا ۵ عدد
    • سیر ۲ حبه
    • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • آب ۲ قاشق سوپخوری
    • کنجد مقداری برای تزیین به دلخواه

    طرز تهیه فلافل مصری:

    باقلا را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا لپه‌های باقلا باز شود. سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

    لپه باقلا، جعفری، گشنیز، پیازچه، سیر، جوش شیرین، پودر زیره، پودر گشنیز، نمک و فلفل را داخل غذاساز کاملا مخلوط کنید تا حالت پوره به خود بگیرد. آب را اضافه و مجددا مخلوط کنید تا چسبنده شود.

    از مواد مقداری برداشته و به صورت دایره‌های کوچک فرم دهید و در صورت تمایل در کنجد بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند؛ یا اینکه در سینی فر چرب شده بچینید و روی آن‌ها را با برس کمی روغن بمالید و در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بپزید.

    نوش جان

    About The Author