طرز تهیه چتنی گشنیز:
طرز تهیه چتنی گشنیز هندی :
چتنیها یه جور مزه و چاشنی کنار غذان مثل انواع ترشی و شور و زیتون پروردههایی که ما ایرانیها روی سفرههامون داریم… برای دوست داران غذاهای تند این یه چیز خیلی باحاله!
مواد لازم:
- گشنیز پاک و خرد شده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
- فلفل سبز تند ۱ عدد (یا بلکه بیشتر )
- سیر دو حبه
- عصاره تمرهندی یا آب لیموترش حدود ۱/۴ پیمانه
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه چتنی گشنیز هندی :
چنانچه از تمرهندی استفاده میکنید حدود ۷۰ گرم تمرهندی را در کاسهای کوچک قرار دهید و روی آن آب جوش بریزید و روی ظرف را ببندید تا حدود نیم ساعت بماند. سپس مخلوط درون الک دانه ریز بریزید و با پشت قاشق فشار دهید را از صافی رد کنید تا هستهها جدا شوند و عصاره صاف شده را به همراه سایر مواد درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چندین پالس بزنید تا کاملا پوره و نرم شود.
چتنی را به عنوان سس تند در کنار غذاهای دلخواه استفاده کنید.
نکته: برای کنترل میزان تندی فلفل سبز، بهتر است آن را از وسط به دو نیم برش زده و دانههای آن را خارج کنید.
نکته: در صورت تمايل میتوانید مقداری نعناع نیز به دستور اضافه کنید.