• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چتنی گشنیز مزه و چاشنی هندی برای کنار غذا

    طرز تهیه چتنی گشنیز:

    طرز تهیه چتنی گشنیز

    طرز تهیه چتنی گشنیز هندی :

    چتنی‌ها یه جور مزه و چاشنی کنار غذان مثل انواع ترشی و شور و زیتون پرورده‌هایی که ما ایرانی‌ها روی سفره‌هامون داریم… برای دوست داران غذاهای تند این یه چیز خیلی باحاله!

    مواد لازم:

    • گشنیز پاک و خرد شده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
    • فلفل سبز تند ۱ عدد (یا بلکه بیشتر )
    • سیر دو حبه
    • عصاره تمرهندی یا آب لیموترش حدود ۱/۴ پیمانه
    • شکر ۱ قاشق چایخوری
    • نمک به مقدار لازم

    طرز تهیه چتنی گشنیز هندی :

    چنانچه از تمرهندی استفاده میکنید حدود ۷۰ گرم تمرهندی را در کاسه‌ای کوچک قرار دهید و روی آن آب جوش بریزید و روی ظرف را ببندید تا حدود نیم ساعت بماند. سپس مخلوط درون الک دانه ریز بریزید و با پشت قاشق فشار دهید را از صافی رد کنید تا هسته‌ها جدا شوند و عصاره صاف شده را به همراه سایر مواد درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چندین پالس بزنید تا کاملا پوره و نرم شود.

    چتنی را به عنوان سس تند در کنار غذاهای دلخواه استفاده کنید.

    نکته: برای کنترل میزان تندی فلفل سبز، بهتر است آن را از وسط به دو نیم برش زده و دانه‌های آن را خارج کنید.

    نکته: در صورت تمايل می‌توانید مقداری نعناع نیز به دستور اضافه کنید.

    About The Author