طرز تهیه برنج سرخ شده چینی:
طرز تهیه برنج سرخ شده چینی:
خوب این برنج به درد وقتهایی میخوره که برنج پخته و آماده رو دستمون بادکرده و نمیدونیم چجوری زودتر به حسابش برسیم و دور هم نریزیمش! همه هم خودشون رو لوس کردن برنج نمیخوان دیگه…
چینیها اصولا با روغن کنجد یا بادامزمینی تفت میدن این برنج رو و آخرش بهش سس سویا میزنن که خوب میتونین نزنین اصلا…
در روش تفت دادنی چینی سبزیجات خیلی نرم نمیشوند و کمی سفتتر از ذایقه ایرانیپسند هست. اگه از سبزیجاتی که بافت خودشون رو حفظ کردن خوشتون نمیاد قبلش میتونین اونها رو تو آب نیم پز کنید و بعد ازشون تو پخت استفاده کنید.
از سبزیجاتی مثل قارچ، فلفل دلمهای، ذرت، لوبیا سبز، بادمجان و… هم میتونین تو تهیه برنج سرخ شده استفاده کنید یه کمی یخچال و فریزر رو زیر و رو کنین ببینین چی گیرتون میاد؟؟
مواد لازم برای 4 نفر:
- تخم مرغ ۴ عدد
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- نخودفرنگی ۱ پیمانه
- هویج نگینی خرد شده ۲ تا ۳ عدد
- زنجبیل تازه رنده شده یا پودر زنجبیل مقداری طبق ذایقه
- سیر ریز خرد شده ۲ تا ۳ حبه
- پیازچه خرد شده ۶ ساقه (به دلخواه)
- برنج پخته حدود ۳ پیمانه
- سویا سس ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه برنج سرخ شده چینی:
در تابه مقداری روغن بریزید، تخم مرغها را با نمک و فلفل مزهدار کنید و به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تخممرغها حین سرخ شدن به قطعات کوچکتری نیز خرد شوند. تخم مرغ آماده را از تابه خارج و آماده کنار بگذارید.
در تابه مجددا مقداری روغن بریزید. پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر، زنجبیل تازه و هویج و نخود فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند. سبزیجات را با مقداری فلفل سیاه و فلفل قرمز مزهدار کنید و نیمی از پیازچه را به مخلوط اضافه کنید.
در آخر برنج پخته را اضافه و چند دقیقه دیگر خوب تفت دهید و تخم مرغ پخته و در صورت تمایل سویا سس به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
اگر قصد استفاده از سویا سس را دارید، مراقب مصرف میزان نمک غذا باشید چون سویا سس معمولا حاوی مقادیر زیادی نمک است.
برنج را در ظرف بکشید و روی آن بقیه پیازچه را بپاشید و سرو کنید.
نوش جان