طرز تهیه اسپاگتی قارچ:
طرز تهیه اسپاگتی قارچ :
خوب یه اسپاگتی قارچی داریم که با سس کرهای مزهدار شده!
برای وقتهایی که حوصله آشپزی طولانی نداریم و میخوایم یه وعده غذای سریع آماده کنیم.
اگه قارچ ریز گیر آوردین که همینجور درسته استفادهشون کنین و اگر سایز قارچها بزرگتر بودن میتونین به صورت دو نیم شده یا چهارقاچ استفاده کنید.
در صورت تمایل میتونین یکی دو قاشق خامه یا پنیرهای نرمی مثل پنیر خامهای یا لبنه در آخر پخت سس به مایه اضافه کنید یا اینکه موقع سرو روی پاستا مقداری پنیر پارمیزان یا هر پنیری که دوست داریم رنده کنیم!
نکتهای که درباره پاستا باید بدونین اینه که باید بلافاصله سرو شه و اصلا جنبه موندن زیاد تو بشقاب یا داخل قابلمه رو نداره! یا وا میره یا سسش رو میبلعه و خشک میشه… پس اگه میخواین از قبل آماده اش کنین، سس و پاستا رو جدای از هم نگهداری کنید و موقع سرو پاستا رو به سس گرم شده اضافه کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- اسپاگتی ۱ بسته
- قارچ دکمهای ریز ۲۵۰ گرم
- گوجه مینیاتوری ۲۵۰ گرم یا ۴ عدد گوجه بدون پوست خرد شده
- سیر ریز ۱ حبه
- پیازچه خرد شده ۴ ساقه یا یک عدد پیاز ریز خرد شده
- کره یا روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
- جعفری تازه خرد شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
طرز تهیه اسپاگتی قارچ و گوجه فرنگی:
در قابلمه حاوی آب در حال جوش حدود یک قاشق سوپخوری نمک بریزید و اسپاگتی را حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
در این مدت پیازچه یا پیاز را درون کره یا روغن تفت دهید تا نرم شود. سیر، قارچ ، گوجهفرنگی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب زیر و رو کنید تا آب قارچ کشیده و گوجهها نرم شوند.
مخلوط را با فلفل سیاه و فلفل قرمز به خوبی مزهدار کنید.
مقداری از آب اسپاگتی در حال جوش به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا سس غلیظ شود. چنانچه تمایل به استفاده از خامه یا پنیر دارید آن را به سس اضافه و مخلوط کنید.
اسپاگتی آماده را آبکش کنید و به تابه اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شود.
به هنگام سرو مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید و فورا سرو کنید.