سوپ قارچ کلاسیک:
طرز تهیه سوپ قارچ کلاسیک:
واقعا نمیدونم چرا این موجود اینقدر دوست داشتنیه!
خوب از اینجا شروع کنیم که اگه تو جایی زندگی میکنین که انواع قارچها در دسترستون هست از میکس قارچهای مختلف استفاده کنید و اگر هم مثل ما فقط قارچ دکمهای دارین باز هم خوبه!
مواد لازم:
- قارچ ریز خرد شده ۵۰۰ گرم
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد کوچک
- آرد ۳ قاشق سوپخوری
- کره ۵۰ گرم
- استاک یا عصاره مرغ ۲ لیتر
- آب لیموترش تازه ۳ قاشق سوپخوری
- خامه ۱۵۰ گرم
- اوریگانو یا آویشن ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
در قابلمه کره بریزید، پیاز نگینی خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس قارچ خرد شده و اوریگانو را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ آب نیاندازد. وقتی آب قارچ کشیده شد، آرد را روی قارچها بپاشید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و استاک مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود.
خامه را به سوپ اضافه کنید و سوپ را با نمک و فلفل به خوبی مزهدار کنید.
در صورت تمایل میتوانید جعفری را در این مرحله به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید چند قل بزند، یا اینکه از جعفری برای روی سوپ هنگام سرو استفاده کنید.
نوش جان