• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی غذای گیاهی و ارزان با طعم بی نظیر

    طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی:

    طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی

    طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی:

    پایه اصلی این توپک‌ها از برنج، تخم‌مرغ و پنیره که تو آرد سوخاری غلتانده و سرخ میشن. معمولا وسط این توپکها با پنیر، مخلوط گوشت چرخکرده و سبزیجاتی مثل نخود فرنگی پر می‌شه… گاهی هم به برنج مورد استفاده مقداری سس گوجه‌فرنگی مارینارا اضافه میشه که رنگ قرمز خوشرنگی به توپکها میده و حال و هواشون رو عوض میکنه.

    تهیه این توپکها آسونه و میتونین از برنج‌های پخته و باقی‌مانده روز قبل استفاده کنید.

    پنیر مورد استفاده در این توپکها معمولا پنیرهای ایتالیایی پارمیزان (پارمسان) و موزرلاست اما شما از هر پنیر خوش‌طعمی که دوست دارین می‌تونین استفاده کنید.
    مثلا یادمه اون اوایل که رستورانهای ایتالیایی کمبود پنیر پارمیزان داشتند از پنیرهای محلی مشابه مثل سیاهمزگی استفاده میکردند!

    خوب این روش، ساده‌ترین روش تهیه آرانچینی با مواد در دسترس ایرانی هست، اگه میخواین به روش دقیق ایتالیایی برین جلو باید از پخت یه ریزوتوی ایتالیایی شروع کنید!

    مواد لازم:

    • برنج پخته شده سرد ۲ پیمانه
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد کوچک
    • سیر ریز شده ۱ تا ۲ حبه
    • ریحان ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
    • جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
    • اوریگانو یا آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پنیر موتزرلای رنده شده ۱۰۰ گرم یا پارمیزان ۴ قاشق سوپخوری
    • نخودفرنگی پخته (به دلخواه) ۱/۲ پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • پنیر مکعبی خرد شده (موتزرلا یا …) به مقدار لازم
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • آرد گندم به مقدار لازم
    • پودر سوخاری به مقدار لازم

    طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی:

    در تابه‌ای پیاز را به همراه مقداری کره یا روغن تفت دهید تا نرم وطلایی شود. سیر را تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    مخلوط سیر و پیاز، برنج، ریحان، جعفری، اوریگانو، پنیر موتزرلای رنده شده و در صورت تمایل نخودفرنگی پخته و آبکش شده را در ظرفی با هم مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل به مایه اضافه و هم بزنید تا یکدست شوند.

    از این مخلوط مقداری بردارید و یک تکه پنیر یا هر فیلینگ دلخواه را در میان آن بگذارید و به صورت توپ فرم دهید. توپکهای آماده را در ظرفی بچینید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

    دو تخم مرغ باقیمانده را در ظرفی گود با نمک و فلفل مزه‌دار و هم بزنید‌.

    آرانچینی ‌ها را ابتدا درون آرد، سپس درون تخم‌مرغ و در نهایت درون پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

    در صورت تمایل میتوانید توپک ها را درون سینی فر بچینید و روی آن‌ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی شوند

    About The Author