کاپ کیک ردولوت :
طرز تهیه کاپ کیک ردولوت :
راستی با این مقدار مواد میتونین یه کیک تو قالب ۲۳ سانتیمتری هم بپزید… انتخاب با خودتون!
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد
- کره نرم شده ۱۶۵ گرم
- آرد الک شده ۴۰۰ گرم
- پودر کاکائو معمولی ۱/۲ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ پینچ
- شکر ۴۵۰ گرم
- رنگ قرمز خوراکی ژلهای حدود ۱ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- شیر هم دما با محیط ۱۶۰ میلیلیتر
- سرکه ۱/۲ ۱ قاشق سوپخوری
- کرم پنیری طبق دستور داده شده
طرز تهیه کاپ کیک ردولوت :
داخل قالبهای کاپ کیک را را با کپسول کاغذی کاپ کیک بپوشانید و دمای فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه تنظیم و گرم کنید.
در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.
شیر هم دما با محیط و سرکه را با هم مخلوط و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا حالت غلیظ و دوغ مانند پیدا کند سپس رنگ را به آن اضافه و هم بزنید تا حل شود.
کره نرم شده را به همراه شکر و وانیل بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغها را یکی یکی اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکدست و کرم رنگ شود. مخلوط آرد و مخلوط شیر را به تدریج به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
مایه کیک را در قالب کیک ریخته یا بین کپسولهای کاغذی به طور مساوی تقسیم کنید و درون فر قرار دهید.
زمان پخت لازم برای کاپ کیک ها حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
بعد از پخت و خنک شدن میتوانید برای تزیین کاپ کیک، کرم پنیری را داخل قیف قنادی با سرماسوره دلخواه ریخته و روی آنها را تزیین کنید.
کرم پنیری:
۴۰۰ گرم پنیرماسکارپونه یا خامهای را به همراه ۱۰۰ گرم پودر قند، ۳۰ گرم کره نرم شده و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل شکری را با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. در ظرف دیگری ۲۰۰ گرم خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس مخلوط کرم پنیری را اضافه و کمی دیگر بزنید تا کاملا یکدست شود.