• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوفته عدس با سس مارینارا با طعم بی نظیر در خانه

    طرز تهیه کوفته عدس :

    طرز تهیه کوفته عدس با سس مارینارا

    طرز تهیه کوفته عدس با سس مارینارا :

    تا حالا با یه تیر سه تا نشون زدین؟؟؟
    خوب این کوفته‌ها خوشمزه و بدون گوشتن، میتونین به چشم یه سس گیاهی برای پاستا بهش نگاه کنین، یا یه غذا که با نون سرو میشه یا حتی یه گراتن گیاهی!

    چندتا پست قبل‌تر نحوه تهیه سس خانگی مارینارا و ادویه ایتالیایی رو آموزش دادم،؛هایلات سس، چاشنی و ترشی رو برای سس مارینارا جستجو کنین و ادویه ایتالیایی رو تو هایلات ادویه‌ها می‌تونین پیدا کنین!

    مواد مورد نیاز برای کوفته عدس :

    • عدس ۲ پیمانه
    • پیاز درشت ۱ عدد
    • سیر ۳ حبه
    • ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • پودر نان سوخاری یا مغز نان باگت به مقدار لازم

    طرز تهیه کوفته عدس با سس مارینارا:

    عدس را با مقداری آب بپزید تا نرم شود و آب آن تا حد ریادی تبخیر شده و به خورد عدس برود.

    مقداری روغن درون تابه بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    عدس، پیاز و سیر تفت داده شده، ادویه‌جات و تخم مرغ را درون غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. درصورتیکه مواد شل بود مقداری پودر نان سوخاری یا مغز نان باگت به آن اضافه و مجددا مخلوط کنید تا مواد کاملا چسبنده شده و فرم خود را حفظ کنند. از این مواد کوفته‌هایی به اندازه گردو تهیه کنید.

    این کوفته‌ها میتوانید در تابه سرخ کنید تا طلایی شوند یا اینکه برای تنظیم میزان مصرف روغن روی آنها را کمی روغن برس بکشید و داخل سینی فر بچینید و در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت بپزید.

    سس مارینارا را طبق دستور آماده کنید(به چمدین پست قبل‌تر مراجعه کنید.)

    وقتی سس غلیظ شد کوفته‌ها را به سس اضافه و بعد از پنج دقیقه به همراه پاستا، نان یا برنج سرو کنید.

    به دلخواه می‌توان کوفته‌ها را مجددا داخل ظرف نسوز چید و روی آن را با سس مارینارا و پنیر رنده شده پوشاند و مجددا تا ذوب و طلایی شدن پنیر در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد طبخ کرد.

    نوش جان
    یاسمین ببری

    About The Author