طرز تهیه شوربای شکمبه:
طرز تهیه شوربای شکمبه :
اگه فکر میکنین فقط ما ایرانیا سیرابی میخوریم سخت در اشتباهید!
شِکِمبه چوربا، یا همون شوربای شکمبه(سیرابی)، یه روش تهیه یه غذای گرم و خوش طعمه که میان بلغارها، ترکها و بسیاری از مناطق اطراف به روشی تقریبا مشابه تهیه میشود.
بریم ببینیم شوربای شکمبه بلغاری چطوریه!؟
مواد لازم:
- سیراب شیردان گوساله ۱ کیلو
- پیاز پوست کنده درسته ۱ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
- فلفل پاریکا ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- شیر ۱ لیوان
مواد لازم برای سس سرو:
- سرکه انگور ۳ قاشق سوپخوری
- سیر له شده ۳ حبه
طرز تهیه شوربای شکمبه:
سیراب شیردان تمیز شده را در قابلمه با مقداری آب سرد روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش آمده و حدود ۵ دقیقه بجوشد. سیراب شیردان را از آب خارج و آب را دور بریزید و سپس به همراه مقداری آب تازه و یک عدد پیاز درسته بگذارید بپزید.
پس از اینکه سیرابی نرم شد، آن را از آب خارج کنید و روی تخته کار قرار دهید و با چاقو به قطعات کوچکتر خرد کنید.
در قابلمه دیگری کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد رنگ بگیرد و طلایی شود. سپس پودر پاپریکا و مقداری از مایعات پخت سیرابی را به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزتید تا آرد گلوله نشود. وقتی مواد به جوش آمد سیرابی خرد شده ، شیر و مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شوربا جا بیفتد.
برای تهیه سس سرو، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید.
شوربا را در ظرف سرو بکشید و مقداری از سس روی آنبریزید و به همراه نان سرو کنید.