• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بطاطا حارة سیب زمینی تنوری به روش لبنانی با روش آسان

    طرز تهیه بطاطا حارة

    طرز تهیه بطاطا حارة

    طرز تهیه بطاطا حارة:

    خوب همینجور که گفتم، این یه روش سرو سیب‌زمینی به عنوان پیش‌غذا ، مزه یا دورچین به روش لبنانی‌هاست، سیب زمینی تند و معطر و البته خوشمزه!

    این سیب زمینی به دو روش درست میشه، می‌تونین قطعات سیب زمینی رو به صورت مکعب‌های کوچک در نظر بگیرید و مثل سیب زمینی سرخ کرده معمول خونگی اول سرخ و بعد با طعم‌دهنده‌ها مزه‌دارش کنید؛ یا اینکه به روش تنوری من پیش برید و روغن کمتری مصرف کنید!

    انتخاب با شما!

    مواد لازم:

    • سیب زمینی پوست گرفته و مکعبی خرد شده ۸ عدد
    • روغن (ترجیحا زیتون) ۳ قاشق سوپخوری
    • گشنیز خرد شده ۱ دسته کوچک
    • سیر ریز خرد شده ۲ تا ۳ حبه
    • فلفل قرمز به مقدار لازم
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه بطاطا حارة:

    سیب زمینی‌ها را به صورت مکعبهای نسبتا درشت خرد کنید و در آب سرد بریزید تا نشاسته اضافه آن گرفته شود.

    قابلمه‌ای را با آب پر کنید و وقتی به جوش آمد، سیب زمینی‌های آبکش شده را داخل آن بریزید و حدود ده دقیقه بجوشانید و سپس مجددا آبکش کنید.

    فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب زمینی ها را داخل سینی فر پهن کنید و ۲ قاشق سوپخوری روغن و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند و سپس داخل فر حدود نیم ساعت یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید. در طول این مدت گاهی سیب‌زمینی را هم بزنید تا از همه طرف به یک اندازه طلایی شوند.

    باقیمانده روغن را در تابه بریزید، سیر و گشنیز را در آن تفت دهید، سیب زمینی طلایی را به همراه مقداری پودر فلفل قرمز به تابه اضافه و کمی زیر و رو کنید تا به خوبی مخلوط شوند و سپس سرو کنید.

    نوش جان

    About The Author