شامی دال عدس :
طرز تهیه شامی دال عدس :
یه شامی بدون تخممرغ و صد در صد گیاهی که میتونه یه وعده غذای آسون، خوشمزه و مقوی باشه!
خوب خیلی طرز تهیهاش خیلی شبیه فلافله و حتی شاید جالب باشه از ادویههای فلافل هم برای تهیهاش استفاده کنید.
با این مقدار مواد حدود ۱۲ عدد شامی خواهید داشت.
مواد لازم:
- دال عدس ۱/۲ ۱ پیمانه
- پیاز ۱ عدد متوسط
- سیر ۲ تا ۳ حبه
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل قرمز به مقدار لازم
دال عدس را با مقداری آب بخیسانید تا زمانی که حجم آن دوبرابر شود و دانهها باز شوند. سپس آبکش کنید اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.
دال عدس آبکش شده، پیاز خرد شده، سیر، رب گوجه و ادویهجات را داخل غذاساز کاملا پوره کنید تا زمانی که کاملا مواد چسبنده شوند و وقتی به آن فرم میدهید حالت خود را حفظ کنند.
مواد را به صورت دلخواه فرم دهید و در تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند.