• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بیسکوییت گیاهی با ۳ مواد اولیه برای گیاهخواران

    طرز تهیه بیسکوییت گیاهی:

    طرز تهیه بیسکوییت گیاهی

    طرز تهیه بیسکوییت گیاهی:

    دستور یه بیسکوییت که فقط سه تا ماده اولیه داره و می‌تونه به صورت کاملا گیاهی هم آماده شه برای دوستانی که گیاهخوار یا وگن هستن!

    از طرف دیگه می‌تونین هر ادویه و طعمی که دوست دارید رو بهش اضافه کنید و با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید. خلاصه اینکه به اندازه خلاقیتت‌تون، راه دارید برای درست کردن این بیسکوییت!

    میتونین مثل شیرینی مشهدی و آلمانی بین دو لایه بیسکوییت، مارمالاد یا شکلات صبحانه بمالید یا با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

    مواد لازم:

    • کره یا مارگارین ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
    • پودر قند ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
    • آرد ۳۲۰ گرم (۲ پیمانه )
    • طعم دهنده دلخواه (وانیل، هل ، دارچین و…)

    کره یا مارگارین را به همراه پودرقند و طعم دهنده دلخواه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. آرد را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را یک ساعت در کیسه نایلونی درون یخچال استراحت دهید.

    فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را به قطر ۳ میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و در سینی فر بچینید.

    سینی را در فر قرار دهید و تا زمانی که لبه شیرینی‌ها رنگ بیاندازد در فر بپزید.

    برای طعم شکلاتی ۳۰ گرم از آرد دستور کم کنید و با پودر کاکائو الک شده جایگزین کنید.

    About The Author