• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیراشکی اوکراینی بدون گوشت و مرغ با طعم بی نظیر !!

    طرز تهیه پیراشکی اوکراینی:

    طرز تهیه پیراشکی اوکراینی

    طرز تهیه پیراشکی اوکراینی:

    پیراشکی گوشت و مرغ وطعم پیتزایی زیاد دیدیم… اما این یه پیراشکی به سبک سنتی اوکراینی که داخلش با تخم مرغ آبپز، برنج و پیازچه و سبزیجات پر میشه و نیازی به سرخ کردن نداره و توی فر طبخ میشه!

    از همه مهم‌تر اینکه یه وعده غذایی خوب و خوشمزه است با قیمت مناسب که بچه ها عاشقش میشن!

    اگه دوست داشتین میتونین کمی پنیر خرد یا رنده شده هم به مخلوط میانی اضافه کنید.

    مواد لازم:

    • شیر ولرم ۳/۴ پیمانه (۱۸۰ میلی لیتر )
    • مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
    • شکر ۲ قاشق سوپخوری
    • نمک ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
    • کره نرم ۵۵ گرم
    • آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم )

    مواد لازم برای داخل خمیر:

    • تخم مرغ آبپز ۵ عدد
    • برنج پخته ۱/۲ پیمانه
    • پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه
    • مخلوط شوید، جعفری و گشنیز تازه خرد شده مجموعا ۱/۲ پیمانه
    • کره ذوب شده ۲ قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    رومال:

    • زرده تخم مرغ ۱ عدد
    • شیر ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه خمیر پیراشکی اوکراینی :

    شیر ولرم، شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید تا ده دقیقه بماند و مخمر فعال شود (وقتی روی سطح مایع حالت کف مانند ایجاد شود نشانه سالم بودن مخمر و فعال شدن آن است)

    نمک و کره را اضافه کنید و سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

    خمیر را خوب ورز دهید و سپس روی ان را با دستمال نخی مرطوب یا سلفون بپوشانید و بگدارید حدود دو ساعت در دمای محیط بماند و حجم آن دو برابر شود.

    پس از پایان مدت استراحت، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و کمی دیگر ورز دهید سپس به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت گرد باز کنید و مقداری از مواد میانی وسط آن قرار دهید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و داخل سینی فر بچینید. روی سینی را با سلفون یا دستمال نخی مرطوب بپوشانید و اجازه دهید پیراشکی های اماده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند.

    در این مدت فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

    زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و روی پیراشکی ‌ها را با قلمو مخلوط زرده بمالید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند.

    مواد میانی:

    تخم مرغ ها درشت رنده کنید و با سبزیجات و بقیه مواد مخلوط و سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید.

    About The Author