طرز تهیه پیراشکی اوکراینی:
طرز تهیه پیراشکی اوکراینی:
پیراشکی گوشت و مرغ وطعم پیتزایی زیاد دیدیم… اما این یه پیراشکی به سبک سنتی اوکراینی که داخلش با تخم مرغ آبپز، برنج و پیازچه و سبزیجات پر میشه و نیازی به سرخ کردن نداره و توی فر طبخ میشه!
از همه مهمتر اینکه یه وعده غذایی خوب و خوشمزه است با قیمت مناسب که بچه ها عاشقش میشن!
اگه دوست داشتین میتونین کمی پنیر خرد یا رنده شده هم به مخلوط میانی اضافه کنید.
مواد لازم:
- شیر ولرم ۳/۴ پیمانه (۱۸۰ میلی لیتر )
- مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۲ قاشق سوپخوری
- نمک ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
- کره نرم ۵۵ گرم
- آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم )
مواد لازم برای داخل خمیر:
- تخم مرغ آبپز ۵ عدد
- برنج پخته ۱/۲ پیمانه
- پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه
- مخلوط شوید، جعفری و گشنیز تازه خرد شده مجموعا ۱/۲ پیمانه
- کره ذوب شده ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
رومال:
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی اوکراینی :
شیر ولرم، شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید تا ده دقیقه بماند و مخمر فعال شود (وقتی روی سطح مایع حالت کف مانند ایجاد شود نشانه سالم بودن مخمر و فعال شدن آن است)
نمک و کره را اضافه کنید و سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.
خمیر را خوب ورز دهید و سپس روی ان را با دستمال نخی مرطوب یا سلفون بپوشانید و بگدارید حدود دو ساعت در دمای محیط بماند و حجم آن دو برابر شود.
پس از پایان مدت استراحت، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و کمی دیگر ورز دهید سپس به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت گرد باز کنید و مقداری از مواد میانی وسط آن قرار دهید و لبههای خمیر را به هم بچسبانید و داخل سینی فر بچینید. روی سینی را با سلفون یا دستمال نخی مرطوب بپوشانید و اجازه دهید پیراشکی های اماده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند.
در این مدت فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و روی پیراشکی ها را با قلمو مخلوط زرده بمالید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند.
مواد میانی:
تخم مرغ ها درشت رنده کنید و با سبزیجات و بقیه مواد مخلوط و سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید.