پاستا با سس بادمجان :
طرز تهیه پاستا با سس بادمجان :
یه سس گیاهی خوشمزه، برای پاستا دوستا…
مواد لازم:
- پاستا ۱ بسته
- بادمجان مکعبی خرد شده ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۶ تا ۸ عدد
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- سیر له شده ۲ حبه
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- جعفری یا ریحان خرد شده مقداری برای سرو
- روغن (ترجیحا زیتون) به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ادویه ایتالیایی (به دلخواه)
طرز تهیه پاستا با سس بادمجان :
با دمجانها را به صورت مکعبی خرد کنید و روی آن مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس با مقداری آب سرد بشویید و درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
در این مدت قابلمه نسبتا بزرگ را تا نیمه از آب پر کنید، یک قاشق سوپخوری نمک بریزید و پاستا را در آن بپزید تا نرم شود. سپس حدود یک لیوان از آب پاستا را برای تهیه سس کنار بگذارید و پاستا را آبکش کنید.
در همین حین درون تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. بادمجان و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بادمجان طلایی شود. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ بیاندازد.
نیمی از گوجهها را پوره کنید و بقیه را پوست بگیرید و به صورت درشت خرد کنید. سپس به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. در صورت تمایل مقداری ادویه ایتالیایی و یا فلفل سیاه به سس مزه دار کنید.
پاستا را به سس اضافه و مقداری از آب پاستا را به آن اضافه و خوب زیر و رو کنید تا پاستا به سس آغشته و گرم شود.
آب پاستا و پاستای طبخ شده حاوی نمک است، پس قبل از اضافه کردن نمک به پاستا کمی از آن را بچشید و در صورت لزوم نمک بزنید.
پاستا را در ظرف سرو بکشید و مقداری جعفری یا ریحان خرد شده روی آن بپاشید.