طرز تهیه شامی بلغور:
طرز تهیه شامی بلغور:
یه غذای گیاهی که از میکس سیبزمینی با بلغور گندم درست میشه.
بلغورهای خارجی به صورت طبخ شده و نیمه آماده هستند و با افزودن کمی آب به بلغور آماده مصرف میشوند اما بلغور گندم موجود در ایران بهتر است ابتدا با مقداری آب پخته شود و بعد از آبکش شدن در غذا مورد استفاده قرار بگیرد.
مواد مورد نیاز:
- بلغور گندم ریز ۱/۲ پیمانه
- سیب زمینی آبپز شده ۲ تا ۳ عدد
- گشنیز خرد شده ۱/۳ پیمانه
- پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد کوچک
- آرد ۱ قاشق سوپخوری
- زیره پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
- کنجد پودر شده ۲ قاشق سوپخوری
- آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه شامی بلغور :
بلغور نیمه آماده را با مقداری آب گرم بخیسانید، یا در صورت استفاده از بلغور ایرانی آن را با مقداری آب و نمک بپزید تا دانهها نرم شوند و سپس درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
سیبزمینی را رنده کنید، بلغور گندم، پیاز و گشنیز ، ادویهجات و تخم مرغ را اضافه کنید.
خوب ورز دهید تا مخلوط شوند. حدود نیم ساعت استراحت دهید سپس به صورت دایرههایی یک اندازه فرم دهید و در تابه از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.