• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ماربل کیک بدون تخم مرغ – طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای

    ماربل کیک بدون تخم مرغ :

    طرز تهیه ماربل کیک بدون تخم مرغ

    طرز تهیه ماربل کیک بدون تخم مرغ:

    ماربل کیک یا کیک مرمری، یه کیک عصرونه نرم و جذابه کنار چای و قهوه!

    توی این دستور دوتا قسمت وانیلی و کاکائویی جداگانه تهیه و داخل قالب ریخته میشن. اگه میخواین فقط کاکائویی یا فقط وانیلی درست کنین مقدار مواد همون قسمت رو دو برابر کنین!

    راستی این کیک نیازی به همزن برقی نداره و با یه چنگال هم میشه همش زد!

    برای قسمت وانیلی :

    • ماست ۱۳۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
    • شکر ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
    • روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آب ۲ قاشق سوپخوری
    • آرد ۱۶۵ گرم (۱ پیمانه)
    • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
    • جوش شیرین ۱/۸ قاشق چایخوری
    • نمک ۱ پینچ

    برای قسمت کاکائویی:

    • ماست ۱۳۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
    • شکر ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
    • روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آب ۲ قاشق سوپخوری
    • آرد ۱۳۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
    • پودر کاکائو ۲۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
    • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
    • جوش شیرین ۱/۸ قاشق چایخوری
    • نمک ۱ پینچ

    برای قسمت وانیلی، ماست، شکر، روغن ، وانیل و آب را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.

    آرد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم الک و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

    برای قسمت شکلاتی، ماست، شکر، روغن ، وانیل و آب را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.

    آرد ، بیکینگ پودر، کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم الک و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

    کف و دیواره‌های قالب ۱۵×۲۰ لوف، یا قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را با کاغذ مومی بپوشانید.

    از مخلوط مایه وانیلی حدود دو تا سه قاشق سوپخوری کف قالب بریزید و دقیقا وسط آن همین مقدار مایه شکلاتی؛ به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام مایه به صورت حلقه‌هایی یکی در میان از وانیل و شکلات قالب را پر کنند.

    قالب را چند بار به سطح کار بکوبید تا حباب اضافی خارج شود و مایه کیک به طور یکنواخت داخل قالب پخش شود.

    قالب کیک را حدود ۵۰ دقیقه در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و آن را تا زمانی که وقتی با سیخ چوبی تست میکنید چیزی به آن نچسبد، بپزید.

    About The Author