• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان تورتیلا ( ترتیا ) مکزیکی با آرد گندم + نکات کلیدی

    طرز تهیه نان تورتیلا

    طرز تهیه نان ترتیلا مکزیکی
    طرز تهیه نان ترتیلا مکزیکی

    طرز تهیه نان تورتیلا ( ترتیا ) مکزیکی با آرد گندم :

    اگه طرفدار غذاهای لقمه‌ای مکزیکی هستین، باید طرز تهیه این نون رو بلد باشین!

    این نون نازک که تو ایران با نام تورتیلا جا افتاده در اصل در جاهای دیگه دنیا تورتیا تلفظ میشه… یعنی صدای “ل” نوشته میشه، اما خونده نمیشه!

    نان تورتیلا یا تورتیا، دو نوع داره: نوع قدیمی و اصلیش از آرد ذرت سفید تهیه میشه و نوعی که بعدها درست کردنش باب شد، با آرد گندم بود!

    روش تهیه‌اش خیلی آسونه و توی تابه روی اجاق آماده میشه!

    مواد مورد نیاز:

    • آرد نان (آرد قوی) یا آرد همه‌کاره ۲ پیمانه
    • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
    • روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
    • آب گرم ۳/۴ پیمانه

    آرد ، نمک، بیکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. آب و روغن را به آن اضافه و با کمک قاشق خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی تهیه شود.

    اگر خمیر خیلی نرم و چسبنده بود مقداری آرد و اگر سفت بود کمی آب اضافه کنید تا خمیر آماده شود.

    خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید و سپس داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با سلفون یا کیسه نایلونی بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند.

    بعد از این مدت خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه ورز دهید و به شکل گلوله فرم دهید. روی خمیرها را با پارچه نخی تمیز بپوشانید تا در حین کار خشک نشوند.

    روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و هر قسمت از خمیر را با کمک وردنه یا یک بطری شیشه‌ای به صورت دایره به ضخامت یک الی دو میلیمتر باز کنید.

    تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا گرم شود. خمیر نازک باز شده را داخل تابه قرار دهید . کمی صبر کنید تا نان شروع به حباب زدن کند و سمت زیر آن رنگ بگیرد.سپس آن را برگردانید تا از طرف دیگر نیز بپزد.

    نان تورتیا آماده را لای دستمال تمیز نخی بگذارید تا خشک نشود. بقیه خمیرها را نیز به همین ترتیب آماده کنید . بعد از خنک شدن تا زمان مصرف در کیسه نایلونی نگهداری کنید.

    About The Author