• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان کماج خانگی – آموزش درست کردن نان کماج بازاری در خانه

    طرز تهیه نان کماج خانگی:

    نان کماج خانگی

    مواد مورد نیاز:

    • شکر یک قاشق چایخوری
    • پودر خمیر مایه فوری دو قاشق چایخوری
    • آب ولرم یک چهارم پیمانه
    • روغن مایع ۱۲۵ گرم
    • شیر ولرم ۵۰۰ میلی لیتر یا دو پیمانه
    • زعفران و زردچوبه کمی
    • نمک نصف قاشق چایخوری
    • آرد ۵ تا ۶ لیوان
    • ادویه شامل زیره تخم گشنیز و سیاهدانه
    • ادویه ها دلبخواه هست و قابل حذفه من داخل خود نون نریختم و فقط کمی بعنوان رومال روی نون پاشیدم

    نان کماج خانگی:

     آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه بمونه تا مایه خمیر فعال بشه
    سپس روغن و شیر و زعفران و زردچوبه رو بهش اضافه کنید و بعد آرد و نمک و در صورت تمایل ادویه رو بهش اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نمیچسبه
    بزارید جای گرمی با در پوش تا استراحت کنه حدود دو ساعت.


    حالا پف خمیر رو بگیرید و روی سطح آرد پاشی شده خمیر رو به ۶ چونه مساوی تقسیم کنید و بصورت گرد روی سینی فر که زیرش رو آرد پاشیدید( یا روی سینی تفلون و نچسب) باز کنید
    و تو این فاصله هم فر رو روشن کنید با دمای ۱۹۰ درجه تا یک ربع گرم بشه.


    روی نون ها رو با چنگال یا هر وسیله ی دلخواه طرح بزنید و کمی شیر روی سطح نون بمالید و ادویه ی دلخواهتون رو بریزید روش و فر که گرم شد نون ها رو توی فر بزارید به مدت زمان تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانیکا روی نون ها کاملا طلایی بشه.


    میزان این خمیر زیاده و به شما ۶ تا نون با قطر حدودا ۲۰ سانت میده. پس میتونید با نصف مواد نون رو درست کنید.
    نون شما تا ۳ روز تازه و خوش طعم باقی میمونه.
    دقت کنید که دمای فر های مختلف متفاوته و ممکنه توی فر های گازی خونگی زمان پخت بیشتر طول بکشه پس عجله نکنید .
    درست کنید و لذت ببرید

    About The Author