تهچین دال عدس:
طرز تهیه تهچین دال عدس :
نصف سینه مرغ رو بپزیر و ریش کنید
یه دونه هویج درشت رو رنده کنید با یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلاب تفت بدید تا سبک بشه بعد مرغ رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا آبشون کشیده بشه و حسابی به خورد هم برن (من کمی هم پیاز داغ ریختم توش که طعمشو عالی کرد )
یک پیمانه برنج و یک چهارم پیمانه دال عدس رو که هر کدوم جدا جدا از یک ساعت قبل خیس خوردن رو با کمی نمک بپزید . آبکش کنید برنج بهتره کمی زنده تر برداشته بشه که خمیر نشه.
مواد ماستی رو با هم مخلوط کنید :
یک تخم مرغ کامل و دو زرده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ ، ماست چکیده چهار قاشق غذاخوری، یک قاشق غذاخوری خامه ، گلاب و عرق هل هر کدوم یک قاشق غذاخوری، روغن مایع چهار قاشق غذاخوری، نمک و فلفل سیاه.
مواد برنجی رو داخل مواد ماستی بریزید و اروم مخلوط کنید تا مواد به همه جای برنج برسه
حالا نصف مواد رو توی قالبتون که از قبل حسابی چرب کردید بریزید و فشرده کنید . مواد میانی رو توش بریزید .طوریکه از دیواره ها فاصله داشته باشه. کمی زرشک روش بریزید و مابقی برنج رو روش بریزید و فشرده کنید .روی قالب یه فویل بزارید و بره توی فر ۱۸۰ درجه به مدت سه ساعت حدودا .(زمان تقریبی هست و بستگی به میزان داغی فر شما داره)
توی عکس تهچین من سه ردیفه
ینی دو لایه مواد ریختم