طرز تهیه نان فتیر سنتی اراک :
مواد مورد نیاز:
- آرد نان ۴۰۰ گرم
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع نصف پیمانه
- سفیده تخم مرغ دو عدد
- شکر ۲۰۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده غلیظ کمی
- پودر مایه خمیر یک قاشق چایخوری
- شیر ولرم به میزان لازم
- مواد لازم رویه:
- زرده تخم مرغ دو عدد و کمی زعفران
طرز تهیه نان فتیر :
آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و همراه بقیه ی مواد مخلوط کنید و با شیر خمیر کنید
شیر رو آروم آروم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه و نه شل باشه و نه سفت. نیم ساعت خمیر رو در جای گرم استراحت بدید
دقت کنید که موادتون سرد نباشن چون خمیر مایه ها فعال نمیشن و اگر هم از خمیر مایه تون مطمعن نیستید حتما قبل ازینکه به مواد اضافه ش کنید با کمی شیر ولرم امتحانش کنید ( خمیر مایه و کمی شیر و یه کوچولو شکر رو با هم مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه بمونه اگه کف کرد یعنی سالمه )
حالا فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید وخمیر رو به اندازه دلخواه چونه کنید و باز کنید و روی سینی نچسب بزارید
به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آماده س
هر سوالی بود زیر همین پست بپرسید جواب میدم
نوش جان