طرز تهیه کینوا بار:
مواد مورد نیاز:
- جو دوسر پرک فوری ( یا معمولی) یک پیمانه یا ۸۰ گرم
- کینوا خام (یا پرک) ۱۳۰ گرم
- بادام زمینی خورد شده (یا بادام درختی) و تست شده ۷۰ گرم
- مغز تخم کدو ۳۰ گرم
- چیا سید یک قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- عسل ۱۱۵ گرم
- کره بادام زمینی ۱۲۵ گرم
طرز تهیه کینوا بار:
فر روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید
همه مواد خشک رو با هم اول مخلوط کنید و در نهایت کره بادام و عسل رو به ترکیب اضافه کنید و کامل هم بزنید
مواد کمی چسبناک هستن و هم زدنش کمی زمانبره ولی کامل هم بزنید که کره بادام و عسل به همه جای مواد برسه.
کف یه قالب ۲۰ در ۲۰ رو فویل بندازید و مطابق تصویر مواد رو با قاشق که کمی پشتش رو با روغن زیتون چرب کردید یکنواخت توی ظرف پهن کنید و کاملا پرس کنید.
برای این بخش از کار وقت بزارید چون مهمه اگه مواد خوب پرس نشه کار خراب و بعد از پخت خورد میشه.
پس آستین همّت رو بالا بزنید و برای این بخش کالری بیشتری بسوزونید
حالا ظرف میره توی فر به مدت تقریبی ۲۲ دقیقه.
از فر که بیرون آوردید بزارید یک ساعت توی محیط بمونه تا از داغی بیوفته و بعد به مدت یک ساعت توی یخچال بزارید
بعد هم میتونید برش بزنید و با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید که ترکیب رویاییتون کامل بشه
این اسنک های محشر رو توی یخچال به مدت حداقل دو ماه میتونید تازه نگه دارید