طرز تهیه باقلوا هندی :
مواد مورد نیاز:
- روغن جامد یا کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۱۱۰ گرم
- وانیل یک دوم قاشق چایخوری
- آرد ۱۸۰ گرم
- پودر بادام (یا هر مغز دلخواه) ۱۳۰ گرم
- پودر نارگیل ۸۵ گرم
- تخم مرغ دو عدد
- زعفران
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه تهیه باقلوا هندی :
روغن و پودر قند رو با همزن بزنید تا کمی رنگش روشن بشه بعد تخم مرغ و وانیل و زعفران رو بهش اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید
همه مواد خشک رو به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد کفظرف مخصوص فر رو چرب کنید و خمیر رو کف ظرف بطور یکنواخت پهن کنید و به اندازه ی دلخواهتون و مرتب برش بزنید و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بزارید تا حدود ۳۰ دقیقه بپزه .
از فر در بیارید و همونجوری که داغه در حد یک استکان شربت گرم روش بریزید و صبر کنید به خورد کیک بره بعد دوباره یک استکان دیگه هم شربت روی باقلوا بریزید و بزارید خوب جذب بشه و استکان سوم….صبر کنید تا کاملا شربت جذب بشه، اینحا اگه یک برش از باقلوا رو برداشتید و دیدید که کل بافتش شربتیه و خیس خورده یعنی شربت کافیه ولی اگه دیدید به بعضی جاهاش شربت نرسیده یک استکان دیگه هم روش شربت بدید و بزارید بمونه تا حسابی مرطوب و خوشمزه بشه.
از شربتتون یه مقدار باقی میمونه که میتونید روی هر باقلوایی بریزید این شربت برای تهیه بامیه و گوشفیل هم مناسبه.
شربت بار یامی تیست:
- شکر دو لیوان
- آب یک لیوان
- زعفران
- هل دو عدد
- گلاب دو قاشق غذاخوری
- جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری
- گلوکز مایع یک قاشق مربا خوری
تهیه ی شیره ی این باقلوا توی کیفیت نهایی شیرینی تاثیر مستقیم داره پس وقت بزارید براش
حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میکشه.
شکر و آب رو با هم توی قابلمه بزارید تا به جوش بیاد و شروع کنه به ریز جوش زدن حرارت رو کم کنید و هل (بهتره هل رو بشکنید و نصف کنید تا عطر بیشتری به شربت بده)و زعفران و جوهر لیمو و گلوکز رو اضافه کنید و دقت کنید که اصصصلا نباید شربت رو هم بزنید و به هیچ وجه قاشق توی شربت نزنید.
از اول کار باید بدون هم زدن و با حرارت متوسط آب و شکر رو جوش بیارید.
میزاریم ریز جوش بزنه با حرارت ملایم حدود سی دقیقه و فقط گاه گداری با قلمو مرطوب لبه ی شیره رو مرطوب کنید که و ذرات شکر رو به داخل شهد بکشید.
بعد از نیم ساعت شربت گلوکز و گلاب رو بهش اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه اجازه بدید بجوشه و بعد خاموشش کنید.
شهد درین مرحله باید کشدار و غلیظ باشه و بعد از سرد شدن قوام عسل روان رو داره