• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوا هندی با شربت بار + نکات کلیدی

    طرز تهیه باقلوا هندی :

    طرز تهیه باقلوا هندی

    مواد مورد نیاز:

    • روغن جامد یا کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
    • پودر قند ۱۱۰ گرم
    • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
    • آرد ۱۸۰ گرم
    • پودر بادام (یا هر مغز دلخواه) ۱۳۰ گرم
    • پودر نارگیل ۸۵ گرم
    • تخم مرغ دو عدد
    • زعفران
    • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه تهیه باقلوا هندی :

    روغن و پودر قند رو با همزن بزنید تا کمی رنگش روشن بشه بعد تخم مرغ و وانیل و زعفران رو بهش اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید


    همه مواد خشک رو به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد کفظرف مخصوص فر رو چرب کنید و خمیر رو کف ظرف بطور یکنواخت پهن کنید و به اندازه ی دلخواهتون و مرتب برش بزنید و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بزارید تا حدود ۳۰ دقیقه بپزه .


    از فر در بیارید و همونجوری که داغه در حد یک استکان شربت گرم روش بریزید و صبر کنید به خورد کیک بره بعد دوباره یک استکان دیگه هم شربت روی باقلوا بریزید و بزارید خوب جذب بشه و استکان سوم….صبر کنید تا کاملا شربت جذب بشه، اینحا اگه یک برش از باقلوا رو برداشتید و دیدید که کل بافتش شربتیه و خیس خورده یعنی شربت کافیه ولی اگه دیدید به بعضی جاهاش شربت نرسیده یک استکان دیگه هم روش شربت بدید و بزارید بمونه تا حسابی مرطوب و خوشمزه بشه.


    از شربتتون یه مقدار باقی میمونه که میتونید روی هر باقلوایی بریزید این شربت برای تهیه بامیه و گوشفیل هم مناسبه.

    شربت بار یامی تیست:

    • شکر دو لیوان
    • آب یک لیوان
    • زعفران
    • هل دو عدد
    • گلاب دو قاشق غذاخوری
    • جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری
    • گلوکز مایع یک قاشق مربا خوری

    تهیه ی شیره ی این باقلوا توی کیفیت نهایی شیرینی تاثیر مستقیم داره پس وقت بزارید براش
    حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میکشه.
    شکر و آب رو با هم توی قابلمه بزارید تا به جوش بیاد و شروع کنه به ریز جوش زدن حرارت رو کم کنید و هل (بهتره هل رو بشکنید و نصف کنید تا عطر بیشتری به شربت بده)و زعفران و جوهر لیمو و گلوکز رو اضافه کنید و دقت کنید که اصصصلا نباید شربت رو هم بزنید و به هیچ وجه قاشق توی شربت نزنید.


    از اول کار باید بدون هم زدن و با حرارت متوسط آب و شکر رو جوش بیارید.
    میزاریم ریز جوش بزنه با حرارت ملایم حدود سی دقیقه و فقط گاه گداری با قلمو مرطوب لبه ی شیره رو مرطوب کنید که و ذرات شکر رو به داخل شهد بکشید.


    بعد از نیم ساعت شربت گلوکز و گلاب رو بهش اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه اجازه بدید بجوشه و بعد خاموشش کنید.
    شهد درین مرحله باید کشدار و غلیظ باشه و بعد از سرد شدن قوام عسل روان رو داره

    About The Author