• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کشک کدو کرمانی – دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

    طرز تهیه کشک کدو :

    طرز تهیه کشک کدو

    طرز تهیه کشک کدو کرمانی:

    سلام دوستان گلم
    امروز با یه غذای اصیل از دیار کرمان در خدمتتون هستم که هم خوشمزه س هم مفیده و البته کم کالری اگه روغنش رو کم استفاده کنید
    این غذا همون کشک بادمجان هست که کرمانی های عزیز با کدو درستش میکنن و به کشک کدو معروفه

    مواد مورد نیاز:

    • کدو سبز حدودا ۱۰ عدد
    • کشک یک لیوان
    • پودر گردو ۵۰ گرم( یا کمتر بنا به ذائقه)
    • نمک و فلفل
    • پیازداغ
    • سیر داغ
    • نعنا داغ
    • روغن کم

    کدو ها رو پوست میگیریم و به روش دلخواهمون سرخ یا بخار پز میکنیم
    من کدوها رو رنده درشت میزنم و توی دو قاشق روغن تفت میدم تا هم سرخ بشه هم پخته بشه
    کمی که کدوآب انداخت پیازداغ و سیر و نعنا داغ و نمک رو هم بهش اضافه میکنیم و با درب بسته میزاریم تا آبش کشیده بشه.


    گردو و کشک رو بهش اضافه میکنیم و چهار پنج دقیقه تفت میدیم که طعم ها به خورد هم بره میتونید زرد چوبه یا زعفران هم بهش اضافه کنید برای رنگ بهترش.
    غذای شما آماده س

    About The Author