آموزش طرز تهیه ژله بریلیو مجلسی و خوشمزه :
مواد لازم
- اسسانس ﻭ ﺭﻧﮓ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
- ﺟﻮﻫﺮ ﻟﯿﻤﻮ 1ﻕ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
- ﭘﻮﺩﺭ ﺍﮔﺎﺭ ﺍﮔﺎﺭ 12 ﮔﺮﻡ
- ﺷﮑﺮ 300 ﯾﺎ 250 ﮔﺮﻡ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻓﻘﻂ ﺷﯿﺮﯾﻨﯿﺶ ﮐﻢ ﯾﺎ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ
- ﺍﺏ 1 ﻟﯿﺘﺮ
طرز تهیه ژله بریلیو :
ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﮊﻟﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﻫﻤﺶ ﺑﺰﻧﯿﻦ ﺗﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﺸﻦ بعد ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺭﻭﯼ ﮔﺎﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻧﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ . ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺒﯿﻦ ﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻭ ﺍﺏ ﺭﻭ ﭘﻮﺷﻮﻧﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﺍﮔﺎﺭ ﺍﮔﺎﺭﻩ ﮐﻪ ﺳﺮﯾﻊ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻭ ﻃﻮﻝ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺪﺍﻡ ﻫﻤﺶ ﺑﺰﻧﯿﻦ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻪ
همش ﺑﺰﻧﯿﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ ﻭﻟﯽ ﻣﺪﺍﻭﻡ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺧﻮﺏ ﻭﻗﺘﯽ ﺟﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﻥ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺑﺠﻮﺷﻪ . ﺑﻌﺪ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺧﺎﻣﻮﺷﺶ ﮐﻨﯿﻦ
ﻣﯿﺒﯿﻦ ﻟﺨﺘﻪ ﻟﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻟﺨﺘﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺰﺭﮔﻪ ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﯾﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﻦ ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯾﻦ ﻟﺨﺘﻪ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻧﻤﯿﺮﻩ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺻﺎﻓﯽ ﻣﺜﻞ ﺻﺎﻓﯽ ﭼﺎﯼ ﯾﺎ ﺍﻟﮏ ﺭﺩﺵ ﮐﻨﯿﻦ . ﺑﻌﺪ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﮊﻟﻪ ﺭﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﯾﻪ ﺷﺐ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻌﺪﺵ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ