• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پاستای گوجه : دستور پخت پاستای گوجه خوشمزه و آسان

    طرز تهیه پاستای گوجه

    آموزش طرز تهیه پاستای گوجه:

    مواد لازم:

    • پاستا فرمي ٤٥٠ گرم
    • گوجه گيلاسي ٨٠٠ گرم
    • رب يا سس گوجه ١ق غ
    • روغن زيتون يا كره ١/٢ پيمانه
    • پياز ١عدد
    • پنير پارمسان (هر نوع پنيري)
    • سير ٤ حبه
    • خامه ١ پيمانه
    • نمك و فلفل
    • برگ ريحان تازه

    طرز تهیه پاستای گوجه :

    ١_ اول پاستاهارو ميذاريم تا بپزن

    ٢_ در يك تابه پياز، سير، روغن زيتون، گوجه فرنگي، ريحان، رب و نمك فلفل را اضافه ميكنيم

    ٣_ در تابه رو ميبنديم تا بپزن و غليظ بشه

    ٤_ از روي حرارت برميداريم تا سس كمي خنك بشه بعد مواد رو خوب ميكس ميكنيم تا پوره بشه

    ٥_ دوباره روي حرارت ملايم ميذاريم و خامه و پنير را به سُس اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا مخلوط بشن

    ٦_ در آخر پاستا پخته را به سُس اضافه ميكنيم و تااامااام

    بچه ها سس و ريحون اختياري هست، اما به هيچ عنوان سير رو حذف نكنين و اينكه هرچي سير و خامه بيشتر باشه غذاي لذيذتري دارين، پيشنهاد ميكنم حتما درست كنين عاشق طعم اين پاستا ميشين، بجاي روغن زيتون ميتونين از كره استفاده كنين حتي بهترم ميشه، اميدوارم درست كنين و حالشو ببرين

    طرز تهیه پاستای گوجه

    About The Author