آموزش طرز تهیه پاستای گوجه:
مواد لازم:
- پاستا فرمي ٤٥٠ گرم
- گوجه گيلاسي ٨٠٠ گرم
- رب يا سس گوجه ١ق غ
- روغن زيتون يا كره ١/٢ پيمانه
- پياز ١عدد
- پنير پارمسان (هر نوع پنيري)
- سير ٤ حبه
- خامه ١ پيمانه
- نمك و فلفل
- برگ ريحان تازه
طرز تهیه پاستای گوجه :
١_ اول پاستاهارو ميذاريم تا بپزن
٢_ در يك تابه پياز، سير، روغن زيتون، گوجه فرنگي، ريحان، رب و نمك فلفل را اضافه ميكنيم
٣_ در تابه رو ميبنديم تا بپزن و غليظ بشه
٤_ از روي حرارت برميداريم تا سس كمي خنك بشه بعد مواد رو خوب ميكس ميكنيم تا پوره بشه
٥_ دوباره روي حرارت ملايم ميذاريم و خامه و پنير را به سُس اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا مخلوط بشن
٦_ در آخر پاستا پخته را به سُس اضافه ميكنيم و تااامااام
بچه ها سس و ريحون اختياري هست، اما به هيچ عنوان سير رو حذف نكنين و اينكه هرچي سير و خامه بيشتر باشه غذاي لذيذتري دارين، پيشنهاد ميكنم حتما درست كنين عاشق طعم اين پاستا ميشين، بجاي روغن زيتون ميتونين از كره استفاده كنين حتي بهترم ميشه، اميدوارم درست كنين و حالشو ببرين