آموزش طرز تهیه نان فوکاچیا با روش آسان:
مواد مورد نیاز:
- روغن زيتون ١/٣ پيمانه
- اب ولرم ١ پيمانه
- ارد ٣ پيمانه
- خمير مايه ٢ ق غ
- نمك و شكر هر كدام ١ ق چ
- سيب زميني پخته و له شده ١ عدد متوسط
- سبزي معطر از جمله مرزه، اويشن،…
- گوجه و یا هر چیزی بدلخواه
طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی :
١- ابتدا خمير مايه، نمك و شكر را در كاسه اي ريخته و همزده تا كاملا مخلوط شود
٢- در ظرفي بزرگ، مخلوط خمير مايه، سيب زميني له و روغن را ريخته و مخلوط كنيد و كم كم بهش ارد رو اضافه كنيد
٣ – خمير را حمع كرده و در ظرفي از قبل چرب شده با پوشش، بمدت ١ ساعت استراحت دهيد
٤- پف خمير را گرفته و در ظرف دلخواه كه چرب شده خمير را باز كرده و مجددا ١ ساعت با پوشش استراحت دهيد
٥- در سطح خمير حفره هايي نه خيلي عميق ايجاد كرده و كمي روغن زيتون بريزيد، سپس گوجه و ريحانها را اغشته به روغن زيتون كرده و در جاي جاي خمير، ارام فرو دهيد
٦- قالب را در فر ١٨٠ درجه بمدت نيم ساعت پخته، سپس فر بالا را روشن و مجددا حرارت داده تا برشته شود
نكات تجربي:
١- بنظر من، حجم اين خمير براي يك قالب زياد است، در نتيجه ، بهتر است از در دو قالب ٢٢ سانتي با قطر كمتري پخته شود
٢- اين نان طعم خاص و عطر زيتون زيادي دارد، بهمين دليل انرا متفاوت مي كند، اين نان در كنار سوسيس، تخم مرغ و يا املت ها براي سرو مناسب تر مي لاشد