• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی با روش آسان و سریع + نکات کلیدی

    آموزش طرز تهیه نان فوکاچیا با روش آسان:

    مواد مورد نیاز:

    • روغن زيتون ١/٣ پيمانه
    • اب ولرم ١ پيمانه
    • ارد ٣ پيمانه
    • خمير مايه ٢ ق غ
    • نمك و شكر هر كدام ١ ق چ
    • سيب زميني پخته و له شده ١ عدد متوسط
    • سبزي معطر از جمله مرزه، اويشن،…
    • گوجه و یا هر چیزی بدلخواه

    طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی :

    ١- ابتدا خمير مايه، نمك و شكر را در كاسه اي ريخته و همزده تا كاملا مخلوط شود
    ٢- در ظرفي بزرگ، مخلوط خمير مايه، سيب زميني له و روغن را ريخته و مخلوط كنيد و كم كم بهش ارد رو اضافه كنيد
    ٣ – خمير را حمع كرده و در ظرفي از قبل چرب شده با پوشش، بمدت ١ ساعت استراحت دهيد
    ٤- پف خمير را گرفته و در ظرف دلخواه كه چرب شده خمير را باز كرده و مجددا ١ ساعت با پوشش استراحت دهيد


    ٥- در سطح خمير حفره هايي نه خيلي عميق ايجاد كرده و كمي روغن زيتون بريزيد، سپس گوجه و ريحانها را اغشته به روغن زيتون كرده و در جاي جاي خمير، ارام فرو دهيد
    ٦- قالب را در فر ١٨٠ درجه بمدت نيم ساعت پخته، سپس فر بالا را روشن و مجددا حرارت داده تا برشته شود


    نكات تجربي:
    ١- بنظر من، حجم اين خمير براي يك قالب زياد است، در نتيجه ، بهتر است از در دو قالب ٢٢ سانتي با قطر كمتري پخته شود
    ٢- اين نان طعم خاص و عطر زيتون زيادي دارد، بهمين دليل انرا متفاوت مي كند، اين نان در كنار سوسيس، تخم مرغ و يا املت ها براي سرو مناسب تر مي لاشد

    طرز تهیه نان فوکاچیا

    About The Author