آموزش طرز تهیه دسر خرما:
مواد مورد نیاز:
- خرما بدون هسته ۱ کیلو گرم
- گلاب ۱/۳ پیمانه
- هل ساییده شده ۱ ق چ
- پودر بادام یا پسته ۱/۳ پیمانه
- بیسکویت ساده خرد شده ۱ پیمانه
- پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه دسر خرما :
خرما های بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. خرماهای نرم شده را ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند. حالا بیسکویت پودر شده گلاب، هل و پودر کاکائو را بیافزایید و این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید. من کمی پودر دارچین و ١ استکان گردوی خرد شد هم اضافه کردم.
مقداری از پودر بیسکویت را کف ظرف بپاشید تا مواد ب ظرف نچسبد مایع خرما را روی آن قرار دهید و فشار دهید. پودر پسته و بادام یا گردو را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرید.
سایر نکات
خرما به خاطر داشتن قند طبیعی و کالری مناسب، در ماه رمضان باید حتما در برنامه غذایی روزهداران گنجانده شود. دسر خرما یک میانوعده پرطرفدار برای افرادی است که میخواهند انرژی لازم برای بدن خود را از راه خوراکیهای طبیعی تامین کنند.
به جای پودر کاکائو می توانید یک تخته شکلات تلخ 100 گرمی رنده شده استفاده کنید.