دستور پخت پاستا پنه با سس آرابیاتا:
مواد مورد نیاز:
- سیر ۲ حبه
- پیاز شالوت ۲ عدد همون پیاز های پوست زرد هستن
- پاستا پنه ۵۰۰ گرم
- نمک به مقدار لازم
- ریحان ۶ برگ بزرگ
- روغن زیتون بمقدار کافی
- گوجه فرنگی کنسرو شده ایتالیایی ۸۰۰ گرم نبود همون گوجه فرنگی ایرانی رو بریزید
طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا :
100 میلی لیتر از روغن زیتون را در یک ماهیتابه چدنی گرم کنید، سیر و پیاز شالوت را اضافه نموده، کمی آنها را سرخ کنید و در همان زمان، گوجه فرنگی های پوره شده را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت 10 تا 15 دقیقه آرام بپزید.
پاستا را در آب جوش و کمی نمک، طبق دستور روی بسته پاستا بپزید. سپس آن را آبکش کرده به ظرف بازگردانید. نصف سس را به پاستا اضافه کرده، مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت نیاز سس بیشتری اضافه کنید، اما دقت کنید که بیش از حد سس نریزید.
برگ های ریحان را در دست تکه تکه کرده و داخل پاستا بریزید، برای طعم بهتر به آن چاشنی نمک و فلفل بزنید، کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و دوباره به آرامی مواد را در ظرف تکان دهید تا به خوبی سس و روغن زیتون به همه مواد اغشته شوند.
بجاي پياز شالوت ميتونين از پياز قرمز استفاده كنيد.
برا مرینت مرغ هم طولی برش دادم تو سس مایونز و نمک و فلفل سیاه یه ساعتی خوابوندم و بعد حلزونی پیچوندم و با ۱ ق غ کره سرخشون کردم