۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

دسر یالانچی تاووک : طرز تهیه دسر مجلسی و خوشمزه خانگی + نکات کلیدی

دسر یالانچی تاووک

طرز تهیه دسر یالانچی تاووک :

دسر یالانچی تاووک با رویه ی سوپانگل


۱۰۰ گرم کره یا مارگارین را دریک قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت تا کره آب شود و بعد ۱ ل آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و سپس ۱ ل شکر را اضافه و هم بزنید.


شکر که حل شد ۴ ل شیر را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود در آخر هم ۱ ق چ سر خالی وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه با همزن یا میکسر برقی بزنید تا مواد کمی قوام بیشتری پیدا کند و بریزید در ظرف مخصوص سرو و بزارید کنار تا خنک شود.

  • ۲ و نیم ل شیر
  • نصف ل شکر
  • ۱ ق غ سر پر آرد
  • ۱ ق غ سر پر پودر نشاسته
  • ۲ ق غ پودر کاکائو
  • ۸۰ گرم شکلات
  • ۱ عدد تخم مرغ

همه مواد را دریک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا تا مایه به غلظت کافی برسد.
و سپس از روی حرارت بردارید و با قاشق روی قسمت سفید دسر بریزید و سطح دسر را صاف کنید و پودر کاکائو بپاشید و ظرف سرو را بزارید در یخچال تا خنک شود .
نوش جان

دسر یالانچی تاووک

About The Author