• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک زنجبیل و گردو : دستور پخت کیک زنجبیلی خونگی آسون و خوشمزه

    کیک زنجبیل و گردو

    آموزش درست کردن کیک زنجبیل و گردو:

    مواد مورد نیاز:

    • زرده تخم مرغ ۴ عدد
    • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
    • نمک نصف قاشق چایخوری
    • شکر ۱ پ
    • روغن مایع ۱/۲ پ
    • شیر ولرم ۱/۲ پ
    • دارچین ۱ ق م
    • پودر زنجبیل ۱ ق م
    • آرد ۲ پ
    • بکینگ پودر ۱ ق غ
    • گردو درشت خرد شده ۱/۲ ل

    طرز تهیه کیک زنجبیل و گردو:

    سفیده هارو با نمک، با همزن بزنین مقداری، بعد نیم پیمانه از شکر رو کم کم اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین، تا از ظرف نریزه. زرده هارم با نیم پیمانه دیگه از شکر هم بزنین، بعد به ترتیب، روغن، شیر، دارچین و زنجبیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد آرد و بکینگ پودر رو که مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.

    بعد سفیده رو در 3 مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین با دقت. و در آخر گردو هارو اضافه کنین و زیرو رو کنین، سپس در قالب که فقط تهش رو چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 50 دقیقه بپزین تا سرخ شه و خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. فر رو 15 دقیقه قبل روشن کنین.
    نکته: اطراف قالب رو چرب نکنین، تا پختنی بچسبه و از فر درآوردنی پفش نخوابه.

    کیک زنجبیل و گردو

    About The Author