آموزش درست کردن کیک زنجبیل و گردو:
مواد مورد نیاز:
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
- نمک نصف قاشق چایخوری
- شکر ۱ پ
- روغن مایع ۱/۲ پ
- شیر ولرم ۱/۲ پ
- دارچین ۱ ق م
- پودر زنجبیل ۱ ق م
- آرد ۲ پ
- بکینگ پودر ۱ ق غ
- گردو درشت خرد شده ۱/۲ ل
طرز تهیه کیک زنجبیل و گردو:
سفیده هارو با نمک، با همزن بزنین مقداری، بعد نیم پیمانه از شکر رو کم کم اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین، تا از ظرف نریزه. زرده هارم با نیم پیمانه دیگه از شکر هم بزنین، بعد به ترتیب، روغن، شیر، دارچین و زنجبیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد آرد و بکینگ پودر رو که مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.
بعد سفیده رو در 3 مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین با دقت. و در آخر گردو هارو اضافه کنین و زیرو رو کنین، سپس در قالب که فقط تهش رو چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 50 دقیقه بپزین تا سرخ شه و خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. فر رو 15 دقیقه قبل روشن کنین.
نکته: اطراف قالب رو چرب نکنین، تا پختنی بچسبه و از فر درآوردنی پفش نخوابه.