دستور پخت و طرز تهیه کوکوی دورنگ مجلسی:
طرز تهیه کوکوی دورنگ:
اول از همه سبزی کوکو رو که شامل تره و جعفری و اسفناج و شوید و گشنیز خرد کنید . بشورید کامل بذارید خشک بشه و آبش کشیده شه.
نسبت سبزی هم تره ۵ گشنیز ۳ جعفری ۲ شوید ۱ اسفناج هم برای اینکه سبزی کوکو سبکتر بشه بعضیا توش کاهو میریزن که من نه امتحان کردم نه دوست دارم امتحان کنم
۴ تا سیب زمینی متوسط آبپز شده رو با پوره کن یا رنده یا اصلا گوشتکوب قشنگ له کنید. اگه داغ داغ پوره کنید کیفیتش بهتر میشه تا اینکه سرد شه. بعد اگه داغه هنوز سیب زمینیتون بذارید خنک شه. بعد خنک شدن بهش ۳ تا تخم مرغ بزرگ اگه کوچیک بودن همون ۴ تا رو بهش اضافه کنید. با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی نعنا خشک یا جعفری تازه مخلوط کنید. حالا تو تابه تون روغن و (من کنجد هم ریختم )بریزید مایه ی سیب زمینی رو بریزید توش بعد بذارید رو اجاق دقت کنید اگه روغن داغ باشه شکل کوکو بد میشه
حالا در تابه رو بذارید. یه کوچلو که خودش رو گرفت روش زرشک و گردوی خرد شده بریزید. بعد مایه ی کوکو سبزی رو دوباره در تابه رو بزارید حرارت شعله رو هم کم کنید تا کامل مغز پخت بشه. بعد برگردونید طرف سبزی هم یه کوچلو سرخ بشه
برا مایه ی کوکو سبزی هم برا نیم کیلو سبزی من ۳ تا تخم مرغ زدم و بهش نمک و زردچوبه و پودر گل سرخ و ۱ ق غ آرد و نوک قاشق بکینگ پودر و کمی پودر سیر اضافه کردم