خواص اسفناج در طب سنتی ایران:
خواص اسفناج در طب سنتی ایران:
اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون ، درمان ناراحتیهای تنفسی و ملین درمان کمبود ترشحات معده و لوزالمعده و صفرا مطرح میباشد.
و برای درمان کم خونی به واسطه آهن فراوانی که دارد توصیه میشود.
طبع اسفناج سرد است
ماده سکرتین موجود در اسفناج موجب افزایش ترشحات معده و روده و کیسه صفرا شد و حرکات دودی شکل سیستم گوارشی را تقویت می کند.
مصرف اسفناج برای جبران کمبود کمبود ویتامین هایی مانند A,B,C,D برای بدن بهترین ماده غذایی محسوب میشود.
نکته بسیار مهم: کسانی که مبتلا به سنگ صفرا و سنگ کلیه هستند و یا از بیماریهای التهاب مفاصل رنج میبرند ، توصیه میشود اسفناج مصرف نکنند.
چون اگزالات موجود در آن موجب وخیم تر شدن ناراحتی های فوق می شود.