آموزش طرز تهیه بیفتک پروانس با روش آسان:
يه غذاي مرسوم و اصيل از جنوب فرانسه كه واقعا با ذائقه ما ايراني ها هم جوره، حتما بپزيد و كنار خونواده لذت ببرين( اين مقدار مواد براي شش تا دونه بيفتك كافي بود يعني براي دو نفر).
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم
- قارچ بزرگ ٢ عدد
- سير رنده شده ١ حبه
- نمك و فلفل و زردچوبه
- تخم مرغ كوچيك ١ عدد
- ارد سفيد به مقدار لازم
- جعفري كمي
طرز تهیه بیفتک پروانس :
سير و ادويه ها رو به گوشت اضافه و همراه تخم مرغ و قارچ هاي ساطوري، خوب مخلوط و ورز ميديم بعد كف دست رو خيس ميكنيم و مثل كتلت حالت ميديم به گوشت و بعد دو طرفش رو توي ارد زده و در روغن كه داغ شده سرخ ميكنيم. بعد با جعفري تزئين و سرو ميكنيم كه البته من كاملأ ورژن ايراني زدم و ريحون رو جايگزين جعفري كردم