دستور پخت پاستا با گوجه و میت بال مرغ :
پاستا همه جورش عشقه. تنوعش واقعأ سليقه ايه. يعني با هر چيزي كه دوست دارين ميتونين سس پاستا رو درست كنين. فقط كافيه بدونين چه طعم هايي باهم مچ ميشه. ميدونيد به نظرم اشتباه ميكنن كسايي كه براي آشپزي دوره ميبينن آشپزي يعني خلاقيت و نوآوري
طرز تهیه پاستا با گوجه و میت بال مرغ :
براي ميت بال گوشت چرخ كرده مرغ رو با پياز رنده شده اب گرفته و فلفل سياه و زعفرون دم كرده و نمك و يه حبه سير رنده شده مخلوط و توي دست گلوله كردم و توي روغن سرخشون كردم. پاستا رو ابكش كردم يكم نرمتر از معمول برداشتم البته، بعد كه ميت بال ها سرخ شد از ماهيتابه بيرون اوردم پياز داغ كردم و پوره دوتا گوجه رو ريختم صبر كردم تا ابش كشيده شد و سرخ شد بعد قلقلي هاي خوشگلمون رو اضافه كردم .
جعفري خرد كرده يكم ريختم توش و يكم پنير پارمسان بهش اضافه كردم و چند تا گوجه گيلاسي ريختمو بعد از يك دقيقه پاستا هارو به موادمون اضافه كردم و مخلوط كردم تا به سسمون آغشته بشه و تمام. طعمش عاااالي شده بود دوستاي خوبم حتما امتحان كنين سفارش ميشه