• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طریقه تهیه دمی گوجه : غذای خوشمزه و سنتی ایرانی + نکات کلیدی

    طریقه تهیه دمی گوجه

    طریقه تهیه دمی گوجه:

    اخه داريم از اين غذا ساده تر و خوشمزه تر؟ بچه كه بودم هر وقت مامانم ميگفت چي دوست داري درست كنم ميگفتم پلوقرمزي. منظورم همون دمي گوجه بوده. براي همين يه نوستالژي به حساب مياد برام

    طریقه تهیه دمی گوجه


    براي دو نفر دو پيمونه برنج رو خيس ميكنيم، شش تا هفت تا دونه گوجه رو با ميكسر خوب ميكس ميكنيم و كنار ميزاريم، يه پياز درشت نگيني رو سرخ مي كنيم بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم با حرارت ابش كشيده بشه و بپزه نمك و فلفل سياه و يك قاشق رب بهش اضافه ميكنيم و روغنش رو اندازه ميكنيم بعد دو ليوان اب جوش ميريزيم و دو پيمونه برنج رو بعد از جوش اومدن اب اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ابش جمع بشه و دم ميزاريم.

    به همين راحتي و خوشمزگي. من توش سيب زميني نگيني هم خرد ميكنم و همراه پياز تفت ميدم كه البته سليقه ايه


    در ضمن اين غذا فقط و فقط با سالاد شيرازي كه البته چاشني سالاد ابغورست ميچسبه و ديگر هيچ

    و ديگه اينكه اين غذا رو هر چي بخوري سير نميشي انگار غذاي زيزيگولوئه براي همين اينجوري سرو مي كنم كه زياده روي نكنيم.

    طرز تهیه دمی گوجه

    About The Author