• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت قیمه بادمجان : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

    خورشت قیمه بادمجان

    دستور پخت خورشت قیمه بادمجان با روش آسان :

    . يه غذاي اصيل ايراني كه كمتر كسي پيدا ميشه كه دوسش نداشته باشه
    پ.ن: توي نظر سنجي كه گذاشتم تو استوري با تفاوت كمي خورشت قيمه بادمجون راي بيشتري اورد و انتخاب شد از بس كه خوشمزست


    راستي كيفيت عكس يكم پايينه چون شب عكاسي كردم و نور كافي نبود دوستاي عزيزم
    من قيمه بادمجون رو به اين روش درست ميكنم

    • گوشت گوسفندي ٥٠٠ گرم
    • لپه (براي هر نفر ١ قاشق غذاخوري لپه ميريزم)
    • رب گوجه ٢ ق غ
    • چوب دارچين ١ عدد
    • بادمجون سرخ كرده (براي هر نفر يك بادمجون متوسط رو در نظر ميگيرم)
    • گوجه فرنگي ٢ عدد
    • زعفرون دم كرده غليظ ١/٣ ليوان
    • نمك و فلفل سياه و گرد ليمو به مقدار لازم
    • پياز بزرگ ١ عدد نگيني ريز شده
    • سير و زنجبيل چرخ شده ١/٢ ق چ

    طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مجلسی:

    ابتدا پياز رو با روغن سرخ ميكنم و بعد سير و زنجبيل و زردچوبه اضافه ميكنم و همين كه عطر سير بلند شد گوشت رو افزوده و حسابي تفت ميدم تا سرخ بشه، بعد لپه رو اضافه ميكنن و ٢ دقيقه با گوشت تفتش ميدم.

    با اينكار ديگه لپه هامون توي خورشت له نميشه، حالا نوبت رب گرجه است اضافه كرده و تا قتي كه رنگش باز بشه تفت ميديم و نهايتا چوب دارچين رو نصف ميكنيم و توي خورشت ميندازيم و اب اضافه كرده و در قابلمه رو ميزا يم تا جوش بياد، بعد از جوش اومدن حرارت رو كم كرده و اجازه ميديم با حرارت كم خورشتمون بپزه و حسابي جا بيافته.

    اواخر پخت زعفران رو به خورشتم اضافه كردم و نمكش رو اندازه كردم من براي چاشني از گرد ليمو استفاده ميكنم و ده دقيقه اخر دو تا يخ توش انداختم و گوجه ها رو دونيم كردم و به خورشت اضافه كردم و بادمجون هام رو روي گوجه ها چيدم.

    برنج رو هم دم كردم و وقتي دم كشيد نصفش رو با زعفرون دم كرده زعفروني كردم و با خورشتم سرو كردم، ته ديگ ته چيني رو هم با نصف يه تخم مرغ+دو ق غ ماست+زعفرون دم كرده+نمك +١ كفگير برنج ابكش شده وروغن مايع مخلوط و ته قابلمه پهن كردم و دم گذاشتم. امتحانش كنين عالي ميشه

    خورشت قیمه بادمجان

    About The Author