• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک اتریشی ماری آنتوانت : آموزش درست کردن کیک اتریشی با بافت عالی

    کیک اتریشی ماری آنتوانت

    کیک اتریشی ماری آنتوانت :

    مواد مورد نیاز:

    • ارد ٣٦٠ گرم
    • شكر ٢٠٠ گرم
    • ماست ١٦٠ گرم
    • كره ٢٣٠ گرم
    • شكلات شيري يا سياه ١٠٠ گرم
    • خامه١٨٠ ميلي ليتر
    • تخم مرغ ٤ عدد
    • بكينگ پودر ١/٢ ق چ
    • جوش شيرين ١ ق چ
    • پودر كاكائو ٢ ق غ

    طرز تهیه کیک اتریشی ماری آنتوانت :

    ابتدا فرو روي درجه ١٧٥ گرم كنيد و ارد و پودر كاكائو رو الك كنيد و كنار بزاريد.
    ماست و خامه رو هم مخلوط كنيد و جوش شيرين و بكينگ پودر رو بهش اضافه كنيد و مخلوط و سپس كنار بزارين.


    حالا كره رو بزنيد تا سبك بشه بعد شكر رو بهش اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه بهش اضافه كنيد و خووووب مخلوطش كنين بعد هم كاكائو رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد و بعد مخلوط ماست رو نيز بتدريج افزوده و هم ميزنيم وارد رو هم بتدريج مخلوط ميكنيم و نهايتا مواد حاصله رو در قالب ريخته و براي يك ساعت ميزاريم توي فر. با خلال دندون چكش كنيد بعد اين زمان اگه تميز بيرون اومد يعني پخته


    براي روش سس شكلات ريختم و با ترايفل رنگي رنگيش كردم

    کیک اتریشی ماری آنتوانت

    About The Author