دستور پخت قیمه پلو شاه عباسی :
اولين بار بود كه اين غذا رو امتحان ميكردم ولي الحق و الانصاف كه عالي بود
بهتون پيشنهاد نه سفارش ميكنم كه حتما درست كنيد و ازش لذت ببرين
طرز تهيه :
- ٣٠٠ گرم
- لپه ١/٢ استكان
- پياز نگيني شده بزرگ ٢ عدد
- زردچوبه و فلفل سياه و گرد ليمو وپودر گل محمدي به مقدار لازم
- رب گوجه ١ ق غ
- حريره سير و زنجبيل ١ ق م
- برنج ابكش شده ٢ پيمانه
- چوب دارچين١ عدد
- زعفرون دم شده ١/٢ استكان
- زرشك و خلال پسته و خلال بادام به مقدار زياد
طرز تهیه قیمه پلو شاه عباسی ( قیمه لا پلو ):
ابتدا پياز ها رو تفت ميديم تا طلايي بشه بعد حريره سير و زنجيل رو افزوده و بعد گوشت و زردوبه و فلفل رو هم اضافه ميكنيم و خوب تفت ميديم نهايتا رب رو اضافه ميكنيم و تا وقتي رب رنگ باز كنه سرخ ميكنيم بعد چوب دارچين رو دو نيم كرده داخلش ميندل يم و دو ليوان اب ريخته ميزاريم تا گوشت بپزه و ابش تموم بشه كامل، نهايتا هم زعفرون اب كرده و نمكش رو اندازه كنيد و كمي گرد ليمو داخلش بريزيد.
در اين فاصله لپه ها رو جداگانه بپزيد ولي نزاريد له بشه و به مواد گوشتي اضافه كنيد. برنج رو هم ابكش كنيد و ته قابلمه سيب زميني ها رو كه ورقه كرديد بزاريد و روي اون رو يه لايه برنج بريزيد و بعد مواد گوشتي رو بريزيد و روش پودر گل محمدي و پودر گرد ليمو بپاشيد و بعد برنج و لايه بعد مواد گوشتي لا به لا، نهايتا روش رو اب و روغن بدين و دم بزاريد و اواسط پخت زعفران روي برنج بدين و بعد از نيم ساعت غذاي خوشمزتون حاضره
زرشك و خلال بادوم خلال پسته رو هم با كره و زعفران تفت بدين و موقع سرو روش بريزين
تهديگ اين غذا بايد سيب زميني باشه