• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک گردویی : طرز تهیه کیک گردویی با عطر و طعم بی نظیر + نکات کلیدی

    کیک گردویی

    دستور پخت کیک گردویی :

    عصراي بلند اين روزاي گرم رو ميشه با يه تكه از اين كيك هاي خوشمزه و سالم خونگي و يه ليوان شربت تگري كنار عزيزانمون دلنشين كرد

    مواد لازم :

    • ارد ٢ ليوان
    • شكر ١ ليوان
    • تخم مرغ ٣ عدد
    • روغن ٢/٣ ليوان
    • شير داغ ١ ليوان
    • دارچين ٢ ق چ
    • بكينگ پودر ١ ق چ
    • وانيل ١/٢ ق چ
    • گردو خورد شده ١ ليوان

    طرز تهیه کیک گردویی با روش آسان :

    ابتدا فر رو با درجه ١٧٥ دوجه روشن ميكنيم تا گرم شود.
    ارد و بكينگ پودر و دارچين رو سه بار الك مكنيم و كنار ميزاريم. بعد تخم مرغ و شكر و وانيل رو ٥ دقيقه ميزنيم تا حجمش دوبرابر بشه بعد روغن رو اضافه ميكنيم و سپس شير رو كم كم اضافه ميكنيم و با دور تند همزن ميزنيم تاداغي شير باعث پختن مواد نشه.

    بعد ارد رو به همراه گردومون اضافه كرده و با ليسك مخلوط ميكنيم دوراني و داخل قالب كه كفش رو كاغذ روغني انداختيم ميريزيم وبراي ٤٥ دقيقه ميزاريم داخل فر. تستر كه تميز بيرون اومد از فر در ماريم و ميزاريم خنك بشه بعد برش ميديم. (گردو رو من كمي درشت گرفتم كه زير دندون بياد ولي باعث ميشد وقتي برش ميزنم كيكم پودر بشه اينبار ديگه پودرش ميكنم تا فقط طعم گردو بده)

    کیک گردویی

    About The Author