• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کوکی آجیلی ( قرابیه ): کوکی با بافت و طعم فوق العاده

    رسپی کوکی آجیلی

    آموزش و رسپی کوکی آجیلی با روش آسان:

    • ارد قنادي ٤ ليوان
    • بكينگ پودر ١ ق م
    • وانيل ١/٢ ق م
    • تخم مرغ متوسط ١ عدد
    • پودر قند ١ ليوان
    • نشاسته ذرت ١/٢ ليوان
    • كشمش خرد شده، گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان
    • كره گياهي ٢٠٠ گرم
    • روغن مايع ١/٢ ليوان

    رسپی کوکی آجیلی ( قرابیه ):

    كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين


    تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه، حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت ١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه.


    بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد

    رسپی کوکی آجیلی

    About The Author