طرز تهیه و رسپی فرنچ تست کره بادام زمینی و موز:
صبح جمعه ای که اینجوری شروع بشه یعنی من حالم خوبه و میتونم با درست کردن این صبحونه کلی انرژی بگیرم
همیشه کاری رو انجام بدین که بهتون انرژی میده.. اینجوری سختیای زندگی کمتر میتونن از پا درتون بیارن. اینو یه مامانی میگه که دیشب فقط سه ساعت خوابیده
چجوری انقدر بچه داری سخته ولی خوب خدایی خیلی وقتام شیرینه
خوووب بریم سراغ رسپی این خوشمزه جان؟؟
- موز ۱ عدد
- تست ۸ عدد
- کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان
- شیر ۱ فنجان
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- کره ۴۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- عسل و میوه برای سرو
رسپی فرنچ تست کره بادام زمینی و موز :
تخم مرغ و شیر و وانیل رو داخل یه پیتزا خوری بزنید تا کاملا مخلوط بشه و از لختگی در بیاد.
در ظرف دیگه ای موز و کره بادام زمینی رو با چنگال کاملا لِه کنید و باهم مخلوط کنید.
حالا از موادتون (مخلوط موز و کره بادام زمینی) روی نان تست بریزید و تمام قسمت نان را بپوشانید. سپس نان تست دوم را روی مواد میگذاریم مثل ساندویچ.
تابه رو بزارید روی حرارت متوسط تا گرم بشه کره رو ریخته ، هر طرف ساندویچ ها رو داخل مخلوط تخم مرغی میزیند و داخل تابه هر طرفش رو ۷ دقیقه سرخ میکنید.
و تمام
میتونین با سیروپ یا عسل یا حتی مربا سروش کنین