• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک یخچالی با رویه نارگیلی : طرز تهیه کیک یخچالی با بافت عالی

    کیک یخچالی با رویه نارگیلی

    دستور پخت کیک یخچالی با رویه نارگیلی:

    كيك يخچالي با رويه نارگيلي
    رسپيش رو فكر نميكنم جايي ديده باشين چون تركيب موادش رو كاملا از خودم زدم و نتيجه واقعاااا خوشمزه بود

    • بيسكوئيت پتي بور شكلاتي و وانيلي ٣ بسته
    • پودر كاكائو ٢ قاشق غذاخوري
    • شكر ١/٣ پيمانه
    • كره ١٠٠ گرم
    • شير ١ پيمانه سر پُر

    مواد رویه:

    • پودر نارگيل ١ پيمانه
    • پودر قند ٢ قاشق غذاخوري
    • خامه صبحانه ٢٠٠ گرم

    طرز تهیه کیک یخچالی با رویه نارگیلی:

    ابتدا بيسكوئيت ها رو خرد كنيد (هر كدوم رو شش قسمت كردم)
    باقي مواد رو با هم مخلوط كنيد (كره + شكر + شير + پودر كتكائو) روي حرارت هم ميزنيم تا شكر حل بشه بعد خاموش ميكنيم و ميزاريم كاملااااا خنك بشه و روي بيسكوئيت هاي خرد شده ميريزيم و مخلوط میكنيم.


    كف قالب تارت يا قالب كمربندي رو كيسه فريزر بندازيد و مواد بيسكوئيتي رو خوب روش پهن كنيد و كمي فشرده كنيد. حالا براي يك ربع بزاريدش داخل يخچال.
    تو اين فاصله مواد رويه رو با هم مخلوط كنيد تا يكدست بشه و بعد قالب رو در بياريد و رويه رو به طور مساوي روي كیك پهن كنيد و براي سه ساعت بزاريد داخل يخچال و تامام


    آماده سروه
    من روش رو هم سس كارامل ريختم كه سليقه ايه
    درست کنید و از طعمش کنار یه لیوان چای لذت ببرین

    کیک یخچالی با رویه نارگیلی

    About The Author