• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک توپک برفی + نکات کلیدی

    کیک توپک برفی

    آموزش درست کردن کیک توپک برفی با روش آسان و سریع :

    طرز تهیه کیک توپک برفی :

    برای توپک برفی:

    • پودر نارگيل ١٠٠ گرم
    • سفيده تخم مرغ ١ عدد
    • پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم
    • عصاره نارگيل چند قطره
    • شكر دانه ريز ٢ ق غ


    مواد رو با هم مخلوط كرده و براي زمان ١٥ دقيقه ميزاريم تو يخچال تا بتونيم با دست گردش كنيم. تو اين فاصله مواد كيك رو اماده مي كنيم.

    • ارد قنادي ٢ پيمانه
    • شكر ١ پيمانه
    • كره ١٥٠ گرم
    • تخم مرغ ٤ عدد
    • وانيل ١/٤ ق چ
    • بكينگ پودر ٢/٥ ق چ
    • پودر كاكائو مرغوب ٢ ق غ
    • شير ١/٢ پيمانه

    كره همدماي محيط رو با شكر و وانيل ميزنيم تا پوك و سبك بشه، بعد دونه دونه تخم مرغ هارو به مخلوطمون اضافه ميكنيم و بعد از افزودت هر تخم مرغ دو دقيقا مخلوط كنيد.


    ارد و بكينگ پودر و پودر كاكائو رو با هم سه بار الك كنيد و متناوبا با شير به مايه كيك اضافه كنيد.
    ملات كيك رو داخل قالب ٢٢ سانتي ريختم و با مواد پنيري توپك هاي يكدست درست كردم رو روي ملات كيك چيدم و رفت توي فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه براي زمان تقريبي ٤٠ دقيقه.


    زمان پخت ممكنه تغيير كنه با خلال چك كنيد وقتي به خلال نچسبيد يعني كيك حاضره
    دستور از استاد:بنايي فر

    کیک توپک برفی

    About The Author